Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Yoldaş/Canavar Yönetimi (Pet Sistemi) /*/ Konu Hakkında Bilgi

frenk

04ofeditoru
Şube
Muğla
IYI GUNLER DEGERLİ FORUMCULAR ....

Öncelikle "
yoldaş rüniği
" kasabileceğiniz en kolay yerler döküman ve uzay bölgeleri. ayrıca istediğimiz yoldaş türü kestiğimiz yaratıklara göre değişiyor yani hangi yaratığı kesersen ona benzer bir yoldaş elde edersin. benim örneğimde çiçekten çiçek düşmesi gibi.
aşağıda gördüğünüz Canavar Yönetimine klavyede "enter" tuşu yanında ";" veya "," tuşları ile ulaşılıyor. "
Yoldaş rüniği
"ni çift tıklama ile aktif ediyoruz. ve isim veriyoruz "
tofu
" benim yoldaşımın adı.

Ads1310z_zps5bab54cb.png

ilk seviyeden itibaren özellik vermeye başlıyoruz. ben rahip olduğum için dayanıklılık veya zeka vermeliydim çünkü burada verdiğimiz özellikler bizim özelliklerimizi etkiliyor yani ilave ediyor. parantez içerisinde (1) yazanların manası demek ki bizim özelliklerimize 1er ilave oluyor. yine ben zekaya +2 verdim bu da demekki benim zekam toplamda 3 arttı. her lvlde bir artı verebiliyoruz.
bonuslar yoldaştan yoldaşa değişiyor benim et yiyen çiçeğim savuşturma veriyor ve seviye başı +1 ilave oluyor.
durum puanı sanırım aldığımız seviyede dağıtacak dolduğumuz puan sayısını gösteriyor.

Bunun yanında
yoldaş kostümü
ve
yoldaş yeteneği
sanırım ilerleyen zamanlarda aytaşı ile satılacak yoldaş yeteneği süreli olarak veriliyor ilk aldığınız da yetenek ise tahmin ettiğiniz gibi "
toplamak
" yaratıkların çantalarını açıp düşen para ve itemleri otomatik topluyor
smile.png

Canavar yönetim penceresini sık sık kontrol etmeniz gerekiyor sebebi seviye atlamak için tecrübenin dolması yetmiyor "seviye atlat" a tıklamanız lazım.

bu yukarıda bahsedilenlerin olması içinde yoldaşınızı "çağır"mış olmanız gerekiyor. eğer "gönder" derseniz bu bahsedilen özelliklerden hiç birinden faydalanamazsınız.

Gelelim Fasulyenin Faydalarına;

BP: 3003 (2gün) yazan yer arkadaşlar yoldaşımızın "hayat puanı"nı veriyor bize. ve sürekli azalmakta gördüğünüz gibi 2 gün kalmış bunu artırmak için şu an [Yaşama İsteği (10 dakika)] kullanıyoruz. takdir edersiniz ki bu parşomen oyunda şu an çoklukla bulunmuyor ve eğer gereğinden fazla aktif ederseniz sürekli düşmekte olan hayat puanımızı koruyamayız. (böylelikle hayat puanı 0'a ulaşınca ne olduğunu da öğrenmiş oluruz gerçi şahit olan varsa buradan paylaşırsa sevinirim
smile.png
) [Kücük Tecrübe Kutsaması] tahmin ettiğiniz gibi yoldaşımızın tecrübesinde belli bir artırım sağlıyor 500xp sanırım.

Ads1310z1_zps39ee528c.png

Zaten burası kendini anlatıyor çok da birşey yazmaya gerek yok. eğer az önceki ss te gördüğünüz BP yazan yer 2400 altına kalırsa Yorgun durumunda oluyorsunuz ve Hayat Puanı dakika da -5 düşüyor. ve level kasarken tecrübe ilavesi alamıyorsunuz.
Normal ve Sağlıklı durumlarında tecrübe ilavesi var gördüğünüz gibi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri