Greatking
Admin
- Discord
- greatking
- Cinsiyetiniz
- Bay
- Şube
- Bursa
Merhaba,
Tanıtım yazısı alım ve satımlarının daha sorunsuz olması adına kategori için şablon uyarladık. Bu şablon sayesinde, tanıtım yazısı ihtiyaçlarınızı yada satışlarınızı daha hızlı bir biçimde yapabilirsiniz.
Tanıtım Yazısı Satışlarında Uyulması Gereken Şablon
Alıntı:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2"]Sitenizin Pagerank Değeri:
Sitenizin Alexa Değeri:
Sitenizin Günlük Tekil Hiti:
Sitenizin Yaşı:
Sitenizin İçeriği:
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı:
Ödeme Alabileceğiniz Yollar:
Ek Notlar: [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yukarıda ki şablona göre hareket etmeniz durumunda; karşılıklı olarak aksama yada soru sorma gibi durumlar ile vakit kaybetmeden işlemlerinizi halledebilirsiniz.
Unutmayın; satış konularında, ne kadar çok detay bilgi sunar iseniz, satışlarınızı artırabilir ve hızlandırabilirsiniz.
Eğer; satış yaptığınız site sayısı 5'den fazla ise; yukarıda ki şablonu kullanmak zorunda değilsiniz!
Şimdiden, şablona uyduğunuz için teşekkür ederiz.
Tanıtım yazısı alım ve satımlarının daha sorunsuz olması adına kategori için şablon uyarladık. Bu şablon sayesinde, tanıtım yazısı ihtiyaçlarınızı yada satışlarınızı daha hızlı bir biçimde yapabilirsiniz.
Tanıtım Yazısı Satışlarında Uyulması Gereken Şablon
Alıntı:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2"]Sitenizin Pagerank Değeri:
Sitenizin Alexa Değeri:
Sitenizin Günlük Tekil Hiti:
Sitenizin Yaşı:
Sitenizin İçeriği:
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı:
Ödeme Alabileceğiniz Yollar:
Ek Notlar: [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yukarıda ki şablona göre hareket etmeniz durumunda; karşılıklı olarak aksama yada soru sorma gibi durumlar ile vakit kaybetmeden işlemlerinizi halledebilirsiniz.
Unutmayın; satış konularında, ne kadar çok detay bilgi sunar iseniz, satışlarınızı artırabilir ve hızlandırabilirsiniz.
Eğer; satış yaptığınız site sayısı 5'den fazla ise; yukarıda ki şablonu kullanmak zorunda değilsiniz!
Şimdiden, şablona uyduğunuz için teşekkür ederiz.