sendemi-brutus
02ofogrencisi
Arkadaşlar bir çok araştırma yaptım çoğu online oyunlarda olduğu gibi silkroad online de İlluminati örgütüne kurban gitmiştir..
Nedeni ise İlluminatinin çok büyük bir örgüt olması , Bir çok ünlünün illuminatiyle buluşmuş olması bunların sebebi ise bu işlerin içinde çok büyük paraların dönmesidir...
Konumuza gelirsek..
Araştırma yaptım ve silkroadla ilgili resimler buldum ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum..
Arkadaşlar ayakkabıların üstündeki illuminatinin baş simgesi olan gözü görüyoruz
Adamın aşağısındaki gözü görüyoruz bu gözün başka bir anlamıda bilmeyenler için Aydınlanmış anlamındadır
Alexandriadaki İlluminati ..
Baykuş Ve Baykuşun üstündeki Gözü görüyoruz
Burdaki İlluminatiyi görüyoruz ..
Yine Alexandriadaki Göz sembolu ..
Ve çok fazla belli olan göz sembolu...
Yine bir sembol Chin halkındaki karakterin kolundaki göz..
Arkadaşlar Youtubeden bir video buldum ..
Buyrun:
Arkadaşlar bu illuminati sembollerinin asıl amaçı insan beyniyle oynamak siz bunları görmessiniz fakat bunu bilinç altınız kaydeder ve yavaş yavaş sizde bu örgüte sürüklenirsiniz Diğer bütün İnsanlar gibi
Nedeni ise İlluminatinin çok büyük bir örgüt olması , Bir çok ünlünün illuminatiyle buluşmuş olması bunların sebebi ise bu işlerin içinde çok büyük paraların dönmesidir...
Konumuza gelirsek..
Araştırma yaptım ve silkroadla ilgili resimler buldum ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum..

Arkadaşlar ayakkabıların üstündeki illuminatinin baş simgesi olan gözü görüyoruz

Adamın aşağısındaki gözü görüyoruz bu gözün başka bir anlamıda bilmeyenler için Aydınlanmış anlamındadır

Alexandriadaki İlluminati ..

Baykuş Ve Baykuşun üstündeki Gözü görüyoruz

Burdaki İlluminatiyi görüyoruz ..

Yine Alexandriadaki Göz sembolu ..

Ve çok fazla belli olan göz sembolu...

Yine bir sembol Chin halkındaki karakterin kolundaki göz..
Arkadaşlar Youtubeden bir video buldum ..
Buyrun:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar bu illuminati sembollerinin asıl amaçı insan beyniyle oynamak siz bunları görmessiniz fakat bunu bilinç altınız kaydeder ve yavaş yavaş sizde bu örgüte sürüklenirsiniz Diğer bütün İnsanlar gibi