Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Sanctum

KanunBey

04ofeditoru
Şube
Manisa
Sanctum ,ulusun merkezinde süzülen bir metropol, Elysea'nın başkentidir. Sanctum'un nüfuzunun çoğunu Elyoların oluşturmasına rağmen, Elyo Devlet ve Ordusu'nun işe aldığı ,ticaretin büyük kısmısı ellerinde tutan Shugolar gibi, başka ırklara da evdir. Sanctum , gelişen nüfusunun parçası olamayan , Daeve olmayanlar ve insanlar tarafından kıskanılmıştır.
Başlangıçta Sanctum sadece , cömert Azariel'in ülkeyi yönettiği bir kaleden ibaretti.. Ancak balaur ve Asmodianlara karşı verilen savaş ciddileşince bu günkü , sadece askeri bir üs olmayan sosyalleşme ve canlılık noktası olan , halini aldı.
Dünyayı ayıran felaketten sonra, Elysea toprakları harabeler içinde kalmıştı. Yaratık ırklarının surekli saldırıları yeniden inşa sürecinin sürekli bir tehtid altında olduğu anlamına gelmekteydi. Bu da Seraphim Beşlisi'ni , liderleri Azariel de dahil olmak üzere , büyü güçlerini kullanıp Sanctum'un düşmanların ulaşamayacagı gökyüzüne yükselttiler. Şehirdeki ticaret aktif hale geldikçe , Sanctum askeri , ticari ve yönetimler ilgili aktivitelerin odak notası oldu ,fakat bir sorun vardı. Şehir havada süzülürken, ve nüfuz hızla artarken, Sanctum'a giriş çıkışlar zor olmaya başladı. Bu da uçan metropolün altında mahalleler oluşmasına sebep oldu. Bu günlerde ,Elyolara eskiden askeri bir üs olarak önemli olduğu kadar sosyal bir merkez olarak da önemli olan, Sanctum zengin bir yapıdır.
Sanctum gücünü ve zenginliğini gösteren önemli yapılarla doludur. Bunlardan biri ticaret ulaşım ve taşıma noktası olan Hava Limanı(Airship Port), bir diğeri ise bütün Elysea'daki en büyük yapı olan ‘Nobelium’. Ayrıca eğitim gören Daevalar için bir arena, marketler , bankalar ve gelişen her şehrin ihtiyacı olan olanaklar bulunur. Sanctum'un sosyalleşme noktası olmasına rağmen şehrin bütün yerleri herkese açık değildir. Fazla şey bilinmemesine rağmen , Sadece en çok saygı görülen Daevaların girebileceği kutsal bir sokağın olduğunu söylerler. Bu tip dedikodular nadiren doğrulanabilir, ama bazılarımızın kaçınılmaz olarak bir kaç Elyo sırrını öğreneceği aşikar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri