BayGeveze
03ofkosucusu
Merhaba arkadaşlar geçen konumda Savaşçı 1-1 efsunlarını vermiştim, şimdi şamanda kullandığım efsunları vereceğim.Bu vereceğim efsunlar çan takan şamana karşı dizilecek efsunlardır. Eğer savasçı veya ninjaya göre istiyorsanız çan savunması yerine kılıç/bıçak/ok/yelpaze koyabilirsiniz.Ben örnek olması için çan'a karşı olan efsunları vereğim.
Zırh ( Dönüşmüş Veya Beta Olabilir): Max Hp - Çan Savunması -Saldırı Değeri - Büyü Hızı - Hp Absorbe
Silah ( Çan Veya Yelpaze): Yarı İnsanlara Karşı - Zeka - Büyü Hızı - Delici -Kritik
Silah hakkında bilgilendirme:Arkadaşlar şaman damage server da oynuyorsak orkide çan yapabilirsiniz +22 beceri yarı zekalı olabilir.
Ayakkabı (Bloklama olacak):Çan - Hp - Kritik - Saldırı hızı - Yavaşlatma
Kolye ( İnci olacak arkadaşlar size verdiği 7 zeka skillerinizi arttıracaktır.): Max Hp - Çan - Delici - Kritik - Hp Üretimi
Bilezik ( Cennet Olacak +10 Kritik İşimizi Görecektir.): Yarı İnsanlara Karşı - Büyüye Karşı - Hp - Delici - Hp Absorbe
Kalkan: Yarı İnsanlara Karşı - Bloklama - Zeka - Canlılık - Serseme Karşı
Kask: Yarı İnsanlara Karşı - Büyü - Hp Üretimi - Saldırı Hızı - Zehirleme
*ALINTI - ÇALINTI Değildir Kendi Emeğimle Yazıp Sizinle Paylaştım.
Umarım yararlı konu olmuştur, iyi forumlar.
Zırh ( Dönüşmüş Veya Beta Olabilir): Max Hp - Çan Savunması -Saldırı Değeri - Büyü Hızı - Hp Absorbe
Silah ( Çan Veya Yelpaze): Yarı İnsanlara Karşı - Zeka - Büyü Hızı - Delici -Kritik
Silah hakkında bilgilendirme:Arkadaşlar şaman damage server da oynuyorsak orkide çan yapabilirsiniz +22 beceri yarı zekalı olabilir.
Ayakkabı (Bloklama olacak):Çan - Hp - Kritik - Saldırı hızı - Yavaşlatma
Kolye ( İnci olacak arkadaşlar size verdiği 7 zeka skillerinizi arttıracaktır.): Max Hp - Çan - Delici - Kritik - Hp Üretimi
Bilezik ( Cennet Olacak +10 Kritik İşimizi Görecektir.): Yarı İnsanlara Karşı - Büyüye Karşı - Hp - Delici - Hp Absorbe
Kalkan: Yarı İnsanlara Karşı - Bloklama - Zeka - Canlılık - Serseme Karşı
Kask: Yarı İnsanlara Karşı - Büyü - Hp Üretimi - Saldırı Hızı - Zehirleme
*ALINTI - ÇALINTI Değildir Kendi Emeğimle Yazıp Sizinle Paylaştım.
Umarım yararlı konu olmuştur, iyi forumlar.