Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Nostale Kolay İş Seviyesi Kasma Tekniği Garantili. Bot Ve Kullanımı Güncellendi

MAYA

02ofogrencisi
Şube
Bilecik
Hepinize mrb arkadaslar öncelikle nostalede en önemli en gerekli ayrıcalık iş seviyesidir.Çoğunuz bilirsiniz ama ben yine bilmeyenler için anlatıyım İş seviyesi Bir karakterin Kullanabileceği skilleri Kullanabileceği kartları belirler.

ANLATIMA GECMEDEN ÖNCE COK UZUN OLDUĞUNU BİLİYORUM İSTERSENİZ DİREK ASAĞIDAKİ RESİMLERE BAKIN VE BU UZUN METİNİN BANA KAZANDIRDIKLARINI GÖRÜRSÜNÜZ İNANIN SADECE EN YÜKSEK 48 LVL CAR KASDIM ODA ASAGIDA 65-70 LVL CARLARA BEDELDİR
m08.gif

Hesabı ilk açdığınız andan itibaren kolay iş kasmanın yöntemlerini sizlere vercem ilk olarak
Maceracı olarak basladıgınız hesabı sadece 1lvl olan danderlerde Kasın zorlanmıcaksınız bana güvenin
Burda kasmamızın amacı maceracı bir süre gelisdikden sonra meslegini secer ve mesleğiyle iş seviyesi arasındaki fark artar.
Maceraci 1lvl olan danderlerde iş seviyesini rahatlıkla 17 - 18 yapar bu arada normal lvli 9-10 arası bir seydir ve simdi sıra geldi normal leveli 15e tamamlamak ben görev yapmayı secmiyorum sebebini birazdan sizlere acikliycam

Lvl i 15 e tamamlamak icin pi lerde kasmanızı öneririm ve lvl 15 oldugunda ilk işiniz mimiden meslek secmek herkez bunu 20 lvlde yapıldıgını sanar ama o istenen 20 lvl iş seviyesidir.

Şimdi mesleginizi secdiniz elinizde 15 lvl bir hesap karakteri fark etmez ve iş seviyesi 1 olarak baslar simdi aradaki fark 14 dür

oyuna yeni baslayanlar sp1 giymek için çıldırırlar ve önüne gelenden yardım isterer bazilari yardım etmez para verirler kazıklanırlar doğru olan bu deildir

Ör sp1 ve sp2 alım lvlleri 36-46 lvl gizemli ruh taslarından görevleri alınarak yapılan ve ödül olarak kart veren uzay zaman içeren görevlerdir.

Hersey bu görevleri almakla bitmez bu kartları giymek icin ihtiyac duyulan iş seviyesi işe karışır ve oyundan soğursunuz.Şimdi gelelim Yine danderlere elinizdeki hesap belli
15 lvl de olsa 1 lvlerde iş seviyenizi sabrederek kasmanızı tercih ederim ileride işinize çok yarıycak bu arada iş seviyesi kasmak zorlanıyor tabiki.

Sonra görevleri yapmaya baslayın eğer belirledğiniz bir hedefiniz varsa ör/ben sp2 takmak istemisimdir görünüsü cok güzeldi savasci sp2 nin ve onun icin hiç sp karti takmadım hep normal kasdım lvlim 46 oldugunda iş seviyem 35 di ve görevi yapıp kartımı takdım herkez iş seviyemi kimin kasdıgını soruyordu bunu yapmak okdr zor değil.

Bu iş seviyesi kasmak için botlarda var bota vermenin ban sebebi olmasına karsiim cünkü bota vermek hile deildir insanları oyuna kazandırır Çok uzun oldu ama eminim anlamıssınızdır.Bota verirken ben hep pileri tercih etmisimdir ve bunun yanında petiniz ve perinizin lvleri artar ve sağlamlaşırsınız aynı anda para ve fasulye kasarsınız fasulyeleri de satarsınız herhangi bir npc ye benden bukadar uygulaması size kalmış ben böyle yapdım ve sonuçlarını size gösteriym.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Yorumlarda Gördüğüm Yoğun İstek Üzerine Size Kullandıgım Bot Linkini vericem.
Not:Bu bot nostale yi alta alıp baska pencererlde islem yapmanızı engellemez

Link:

otu çalıştırmak için açılan jorman's penceresinden nostaleyi seçiyorsunuz 1000 yazan blogu silip 350 yapıyorsunuz ve tuş olarak spaceyi seçerseniz kendisi slot seçip kendisi keser

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri