KARAHAN
03ofkosucusu
Selamlar...
Oyunda birkaç arkadaş stat dağılımımı merak etmişti bende buraya yazma gereği duydum...
İlk olarak disiplin kesinlikle ince kılıç olmalı...Büyü duvar skilli ile extra %50 savunma sağlıyor...
Stat olarak daimi bir stat dağılımımız olmuyacak onuda açıklayayım...
22 lvl e kadar 3 güç 2 ustalık uygun dur.
22 lvl e ulaşınca yanan ormanlardaki mağaramıza gidiyoruz(ismini unuttum uzun zamandır uğramıyorum), girişteki slotlardan ne kadar damage yediğimize bakıyoruz.
Eğer 10 dan fazla damage yiyor isek ustalığa biraz daha vererek 1 damage ye kadar indiriyoruz hasarı...
Bundan sonra da her üç lvl de bir mağaradaki bir ileri lvl olan slota geçicez.
Eğer slot gereğinden fazla damage vurursa ustalık eksiğimiz var demektir...
Bir önceki slota dönüp tekrar orda kasarak bu açığı kapatıyoruz...
46 lvl e kadar bunu sürdürdükten sonra ıssız arsaya geçiyoruz ve oradaki mağarmızda kasılmaya başlıyoruz...
Eğer yine gereğinden fazla damage yerseniz sersem devlerde bir süre daha devam edin, Kendinize bir alacakaranlık ince bıçak, gözyaşı yüzüğü ve demir zırh bulun mutlaka en az %50 yapın bırakın...
Bu mağaradada aynı şekilde ilerliyoruz ama burda 4 lvl de bir sonraki slota geçiyoruz...
Full anlatamıycam şimdi ama mantığını kavramışsınızdır umarım...
Ben su anda 90 lvl im güçlü itici bana sadece hüner hasarı verebiliyor...
Oyunda birkaç arkadaş stat dağılımımı merak etmişti bende buraya yazma gereği duydum...
İlk olarak disiplin kesinlikle ince kılıç olmalı...Büyü duvar skilli ile extra %50 savunma sağlıyor...
Stat olarak daimi bir stat dağılımımız olmuyacak onuda açıklayayım...
22 lvl e kadar 3 güç 2 ustalık uygun dur.
22 lvl e ulaşınca yanan ormanlardaki mağaramıza gidiyoruz(ismini unuttum uzun zamandır uğramıyorum), girişteki slotlardan ne kadar damage yediğimize bakıyoruz.
Eğer 10 dan fazla damage yiyor isek ustalığa biraz daha vererek 1 damage ye kadar indiriyoruz hasarı...
Bundan sonra da her üç lvl de bir mağaradaki bir ileri lvl olan slota geçicez.
Eğer slot gereğinden fazla damage vurursa ustalık eksiğimiz var demektir...
Bir önceki slota dönüp tekrar orda kasarak bu açığı kapatıyoruz...
46 lvl e kadar bunu sürdürdükten sonra ıssız arsaya geçiyoruz ve oradaki mağarmızda kasılmaya başlıyoruz...
Eğer yine gereğinden fazla damage yerseniz sersem devlerde bir süre daha devam edin, Kendinize bir alacakaranlık ince bıçak, gözyaşı yüzüğü ve demir zırh bulun mutlaka en az %50 yapın bırakın...
Bu mağaradada aynı şekilde ilerliyoruz ama burda 4 lvl de bir sonraki slota geçiyoruz...
Full anlatamıycam şimdi ama mantığını kavramışsınızdır umarım...
Ben su anda 90 lvl im güçlü itici bana sadece hüner hasarı verebiliyor...