Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

İstanbul Kıyamet Vakti Silah Yükseltme Detaylı Anlatım

ibriK

03ofkosucusu
Şube
Siirt
Adım 1: Resmi Siteye ve Dükkan'a giriş

İnternet tarayıcınızın adres satırına
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazarak İKV Resmi Web Sayfasına ulaşabilirsiniz. Dükkan'a ulaşmak için açılan sayfada Dükkan menüsüne tıklamanız yeterlidir.

Adım 2: Üye Girişi

Açılan sayfada devam etmek için üye girişi yapılmalıdır. Üyelik tipini seçtikten sonra aşağıdaki adımları izleyiniz.

Adım 3: Akçe Satın Alma/Yükleme

Üye girişi yaptıktan sonra karşımıza çıkan Vitrin sayfasının üst kısmında bulunan 'Akçe Al/Yükle' menüsünü kullanarak Akçe yükleme sayfasına gidiniz.

Eğer hesabınızda Akçe yüklü değilse, cep telefonunuzun mesaj bölümüne almak istediğiniz Akçe miktarının kodunu girerek 7979'a kısa mesaj atınız. Gelen onay mesajını EVET ya da ONAY yazarak cevaplayınız. sonra cep telefonunuza gelen E-PIN kodu ve Şifresini E-PIN aktivasyonu alanına girerek gönder tuşuna basınız. Böylelikle satın aldığınız Akçe kolayca hesabına yüklenmiş olacaktır.

Akçe Miktarları,Kodları ve Fiyatları
Akçe Miktarı Kodu Fiyatı
500 Akçe IKV500 5 TL
1000 Akçe IKV1000 10 TL
2500 Akçe IKV2500 25 TL

Avea veya Turkcell hattından Mobil Ödeme ile Akçe almak için, istediğin Akçe miktarının kodunu cep telefonunuzun mesaj bölümüne almak istediğiniz akçe miktarının kodunu girerek 7979'a kısa mesaj atınız.

Örneğin 1000 Akçe almak için IKV1000 yaz 7979'a kısa mesaj gönder.

Adım 4: Akçe Yükleme

Satın almış olduğunuz E-Pin kodu ve E-Pin şifresini, güvenlik kodu ile birlikte "E-Pin Aktivasyonu" bölümüne giriniz. Kontrol ettikten sonra "Gönder" butonunu kullanınız.

Adım 5: Silah Yükseltme Satın Alma 1. Adım

"Hesabınıza xxxx Akçe başarıyla yüklenmiştir." Sayfanın üst kısmından veya sol tarafta bulunan Dükkan menüsünden "Silah Yükseltme" seçeneğine tıklayarak ürüne gidebilirsiniz.

Adım 6: Silah Yüksetme Satın Alma 2. Adım

Karşınıza çıkan sayfada ürün ile ilgili detayları inceleyebilir, ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Kontrol ettikten sonra "Satın Al" seçeneği ile devam edebilirsiniz.

Adım 7: Silah Yükseltme Satın Alma 3. Adım Onay İşlemi

Son kontrolleri yaptıktan sonra işlemi gerçekleştirmek için "Evet" i seçebilirsiniz.

Adım 8: Silah Yükseltme Kullanma

Silah Yükseltme (1 Silah) ürünü hesabınıza başarıyla eklenmiştir!
Yüklenen Adet: 1

Hemen kullanmak için "Kullan" butonuna basabilirsiniz, dilerseniz daha sonra kullanabilirsiniz. Hemen kullanmak için "Kullan" butonuna bastığınızda karşınıza gelecek ekran aşağıdaki gibidir;

Hemen kullanmak istemediğiniz Silah Yükseltme ürününüzü ne zaman kullanmak isterseniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Resmi Web Sayfamızda sağ tarafta bulunan "Silah Yükseltme" menüsünden kullanabilirsiniz.

Adım 9: Silah Yükseltme 1. Adım

Açılan sayfada seçenekleri kullanarak işleme devam edebilirsiniz. Sunucu Adı, Karakter Adı ve Yükseltilecek Silah seçeneklerini doğru seçtiğinizden emin olmalısınız.

Not: (Örnek olarak "Yücelen Ekolü Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz" nadide silah kullanılmıştır.)

Adım 10: Silah Yükseltme 2. Adım

Silah seçiminden sonra yükseltme seçenekleri değerlendirilmelidir. Bulunan iki efsundan herhangi birini yükseltebilirsiniz. Seçeneklerden istediğinizi işaretleyerek "Gönder" butonunu kullanarak devam edebilirsiniz.

Adım 11: Silah Yükseltme 3. Adım Onay İşlemi

Silahınızın alacağı son hal ile ilgili bilgileri kontrol ettikten sonra işlemi "Evet" ile onaylayabilirsiniz. Bu işlemin geri dönüşü yoktur.

Adım 12: Bitiş

İşleminiz tamamlanmıştır. Sunucu güncellemesinden sonra silahınız güncellenecektir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri