Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hero's Adventure:Road to Passion Hile tablosu

Cinsiyetiniz
Bay
Şube
Eskişehir
CE forumunda yapılmış bütün tablolar inceleyerek, çalışmayanları çıkararak, birden fazla tabloyu birleştirip güncel sürümde çalışanları tek çatı altında topladım.
Siyah ve kırmızı bölüm olarak ikiye ayırdım. Siyah bölümde çalışmayan özellik olursa kırmızı bölümde devam edin.

Notlar: Bazı özelliklerin çalışmaması, işletim sistemi, CE versiyonu, yönetici olarak çalıştırma ve yanlış zamanda yanlış şekilde aktif etmeye dayanabilir.
Bir çok özellik çalışması için gerekli adımı bekler. Zaman değerlerini görmek, oyun içinde biraz zaman ilerlemesini gerektirir.
Oyuncuyu ve eşyaları düzenlemek, oyuncu panelini ve envanteri açmayı bekler. Bazı özellik işaretçisi, ilk tıklamada bir süre yükleme yapar ki ikinci tıklama ile etkinleşir.
Çalışmayan işaretçilerde konudan yardım isteyin gerekli adımları atarız.
Tablo eski olduğu için güncellemeler ile gelen birçok eşya tabloda mevcut değil. Konuda yardım istenirse istenilen eşya kodu temin edilir.

Edit:
-Çökmeye ve ara sıra donmaya sebep olan seçenek çıkarıldı
.
-Aynı olan ve çalışan seçeneklerden kırmızı olanlar çıkarıldı.
-İşaretçiler Türkçe olarak çevrildi.

hero-s-adventure-road-to-passion-hile-tablosu.webp

Son olarak: Oyundan çıkmadan önce tabloyu kapatın yoksa oyun geç kapanabilir.

Verdiğim tablo benim tarafımda sorunsuz çalışmaktadır.
Sistem bilgisi:

Windows 10 Home: Genişletilmiş güvenlik güncelleştirmesi alma
CE versiyonu: 7.6
Çalıştırma şekli: Yönetici

Son düzenleme:
Eline sağlık, farklı tabloları ayıklayıp güncel olanları tek bir dosyada toplaman büyük kolaylık olmuş. Özellikle siyah ve kırmızı bölüm ayrımıyla alternatif sunman çok mantıklı. Paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık, farklı tabloları ayıklayıp güncel olanları tek bir dosyada toplaman büyük kolaylık olmuş. Özellikle siyah ve kırmızı bölüm ayrımıyla alternatif sunman çok mantıklı. Paylaşım için teşekkürler.

Hocam aslında tabloların çok daha fazla özelliği ve sorunsuz çalışma rahatlığı vardı ama v1.1'den sonra ilgilenen olmadı. Birçok özellik yine v1.2.0117b71'e kadar iyi çalıştı ama son güncelleme ile yine birçok özellik gitti. Ben tabloyu çoğunlukla sadece eşya almak ve zamanı durdurmak için kullanıyordum ki bu özellikler hala çalışıyor.

Açıklama kısımlarını Türkçeleştirsen daha iyi olur bence.

Onu düşündüm aslında hocam ama tablo ile ilgili kavramlar yoğun olarak İngilizce kullanıldığı için aşinalık bakımından öyle bıraktım.
Türkçe olarak başka bir link daha ekleyebilirim.

Son düzenleme:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri