OynFrm
Admin
Yeni Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Forum düzeninin sağlanması ve bilgiye daha hızlı ulaşılabilmesi için tüm üyelerimizin uyması gereken temel konu açma kuralları aşağıda belirtilmiştir.Dikkat
Forumda yeni bir konu açmadan önce arama sistemini kullanarak aynı konunun daha önce açılıp açılmadığını kontrol ediniz. Mükerrer açılan konular yöneticiler tarafından silinebilir.
Genel Kurallar ve Yönergeler
- Paylaşım, rehber veya sorunlarınız için doğru kategoriyi seçtiğinizden emin olun.
- Konu başlıkları içeriği özetleyen, kısa ve anlaşılır olmalıdır. "Acil yardım, lütfen bakın, içeri gir" gibi anlamsız başlıklar kullanmak yasaktır.
- Sorularınızı ve yardım taleplerinizi alakasız konuların altına yorum olarak yazmak yerine, sorununuzla ilgili ilgili kategoriye veya doğrudan Yönetim Dikkatine bölümüne iletebilirsiniz.
- Büyük harfle yazı yazmak internet ortamında "bağırmak" anlamına gelir. Konu içeriğinde ve başlıkta gereksiz büyük font veya tamamı büyük harflerden oluşan metinler kullanmaktan kaçının.
- Hata çözümü istiyorsanız sorununuzu detaylandırın, sistem özelliklerinizi yazın ve mutlaka hatanın ekran görüntüsünü ekleyin.
- Türkçe dil ve yazım kurallarına uymaya özen gösterin.
- Referanslı (ref) link paylaşımları, forum üzerinden haksız kazanç sağlamaya yönelik hareketler ve dış platform reklamları kesinlikle yasaktır.
- Ücretsiz ve karşılıksız hizmet veren forumumuzda, yardım amaçlı sizden ücret veya uzaktan erişim programı bilgisi talep edenleri rapor sistemiyle yöneticilere bildirin.
- Yorumlarda üyeleri etiketlemek için ismin başına `@` işareti koyabilirsiniz. Örneğin: @OynFrm
İpucu
Kurallara uymayan kullanıcılarla polemiğe girmek yerine mesajın altındaki Raporla butonunu kullanın. İstek ve önerileriniz için Forum Hakkında bölümünü kullanabilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi: