BerkayWM
ofacemisi
Merhaba, bu çarı uzun zamandır oynamıyorum ve metin2_tr ye yeni çarla başlayacağım.. Bu çarda 2 savaşçı (20 level ve efsunları duruyor) ve 1 kadın savaşçı var (sandıksız) Kadın savaşçı 36 level ve bedenseldir.. İtemi yoktur... Sırf kullanın diye e-postada veriyorum bakalım hızlı olan çarı alsın kullansın 
Kullanıcı Adı (ID) : zapboy616161
Şifre (Password) : 254542425 (kafanız karışmasın diye: 254 542 425 ama boşluksuz olacak
)
------------------------------------------
E-Posta
--------
[email protected] (3 sınıftayken sevdiğim kız için açmıştım
)
Şifre: 254542425 (kafanız karışmasın diye: 254 542 425 ama boşluksuz olacak
)
Çar budur arkadaşlar, çar çok iyi olduğu için paylaşmıyorum çar arayanlar için paylaşıyorum...
E-Postasız 51 level çarım var Jade'de e-posta eski ve şifresini unuttum... 2 Yıldır kimse girmiyor
isteyen varsa özelden ulaşsın vereyim çarın içinde bişi yok sadece saçı yapılı (artık klasik bişi önemli değil) ve atı zırhlı
isteyen varsa dediğim gibi özel mesaja gelsin vereyim..

Kullanıcı Adı (ID) : zapboy616161
Şifre (Password) : 254542425 (kafanız karışmasın diye: 254 542 425 ama boşluksuz olacak

E-Posta
--------
[email protected] (3 sınıftayken sevdiğim kız için açmıştım

Şifre: 254542425 (kafanız karışmasın diye: 254 542 425 ama boşluksuz olacak

Çar budur arkadaşlar, çar çok iyi olduğu için paylaşmıyorum çar arayanlar için paylaşıyorum...
E-Postasız 51 level çarım var Jade'de e-posta eski ve şifresini unuttum... 2 Yıldır kimse girmiyor
isteyen varsa özelden ulaşsın vereyim çarın içinde bişi yok sadece saçı yapılı (artık klasik bişi önemli değil) ve atı zırhlı
isteyen varsa dediğim gibi özel mesaja gelsin vereyim..