Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

WWE 2K14 İnceleme

tuncay

03ofkosucusu
Katılım
10 Yıl 5 Ay 10 Gün
Mesajlar
59
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Şube
Uşak
Her yıl, birçok yenilik ve içerikle piyasaya çıkan spor oyunları bildiğiniz gibi o türü sevenler tarafından merakla bekleniyor. WWE oyunlarına baktığımız zaman da bu durum pek farklı değil. Özellikle son dönemlerde THQ'nun iflas etmesinden sonra oyun severler, WWE oyunlarının isim haklarını hangi firmanın satın alacağını merakla bekliyorlardı. Aradan geçen zaman diliminden sonra 2K Sports, WWE oyunlarının isim haklarını satın alarak, bizleri bir hayli heyecana sokmuştu. Bildiğiniz üzere son dönemlerde NBA serisiyle harika işlere imza atan 2K Sports'un WWE serisini iyi yerlere getirebileceğini düşünmeye başlamıştık. Fakat belirtmemiz gereken bir şey var. O da, WWE 2K14'ü geliştiren firmanın tam anlamıyla 2K Sports olmaması. Bunun asıl nedeni ise tahmin edebileceğiniz üzere, THQ'nun satılmasından hemen sonra vakit kaybetmeden yeni yapımın, eski WWE oyunlarının da çalışmış olan Yukes tarafından yapılmaya başlanmış olması. Yani bu demek oluyor ki, gelecek yıl yeni nesil konsollarında piyasayı domine etmesiyle birlikte tamamen 2K Sports yapımı olan bir WWE oyunu göreceğiz. Heyecanlanmamak elde değil!


4.jpg


Evet, bu yıl WWE şampiyonluğunu uzun yıllar sonra yeniden yaşayan ''The People Champion'' The Rock, WWE 2K14'ün kapağını süslüyor. Yapımın menüsüne göz gezdirdiğimizde, ilk dikkat çeken yenilik "30 Years Of Wrestlemania" modunun yer alması olmuş. Geçtiğimiz sene WWE '13 ile birlikte "Attitude Era" modunu övgü ile bahsedip, büyük bir zevkle oynamıştık ve şimdi "30 Years Of Wrestlemania" ile adından da anlayabileceğiniz üzere, geçen 29 yıla kadar yaşanmış WM maçlarını tekrardan WWE 2K14 ile başlayıp eski günleri bir kez daha yad ediyoruz. Hulkamania'dan tutunda Universe Era'ya kadar geniş bir maç yelpazesini mevcut. Öyle söylüyorum, çünkü bütün maçları size anlatırsam, heyecanı kaçmış olur. O yüzden kesinlikle hepsini siz oynarken görün derim. Özellikle 30 Years Of Wrestlemania'da ilk başta bildiğiniz gibi; Hulk Hogan, ''Macho Man'' Randy Savage, Ultimate Warrior gibi büyük efsaneler mevcut. 1'den 29'a kadar uzanan önemli maçlar sayesinde de, yıllardır WWE oyunlarında özlenen güreşçileri görmeseydik ayıp olurdu.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri