Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Wolfteam Oyun İçi Ayarlar ! [Resimli]

kLoptOmaNo

04ofeditoru
Katılım
10 Yıl 8 Ay 27 Gün
Mesajlar
80
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Şube
Batman
Merhaba Wolfteam Oyuncuları,

Sizlere Wolfteam Türkiye'de kullanabiliceğiniz birkaç oyun içi ayarları göstereceğim.Aramızda bunları bilmeyen birçok Wolfteam oyuncusu var.


2hq5ddv.jpg


Yukarıda gördüğünüz gibi öncelikle sağ üst köşedeki buton'a tıklıyoruz.


2ika7fr.jpg

Ardından önümüze bu pencere çıkıcaktır.Burada kendi bilgisayarınıza göre ayarlar yapabilirsiniz.Kan İzi Kullanmak için iyi bir Ekran Sistemine sahip olmanız gerekebilir.Fakat sadece bunun için değil tabii ki, kan izi sizleri bilgisayar başında rahatsız ediyor ise bunu kapatabilirsiniz.

Grafik etkisi de sizlerin bilgisayar sistemlerine göre değişen bir durumdur.Resimde gördüğünüz gibi ben Orta olarak kendi bilgisayarımı özelleştirdim.


Burada ise Ses Ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.Lobi'de iken çalan müzik bazen beni rahatsız eder.Resimde gördüğünüz ayarı kullanır iseniz bu müzik devre dışı bırakabilirsiniz.


t8t1ll.jpg


Yukarıda ise Silahlarınızın üzerinde yazan yazıları değiştirebilirsiniz.Genelde sizin silah seçme bölümünüzde ; SLH1-SLH2 vb. şeyler yazar yukarıda en üstte Marcus-Aurelius-Valerius-Maxentius gibi yazılar yazarak bunlarıda değiştirmek mümkündür.

Gelelim Makro Mesaj bölümüne;

Buradaki mesajları ayarlayarak otomatik mesajlar yazabilirsiniz.Örnek olarak doldurduğum bölüme sizler ihtiyacınız doğrultusunda çeki düzen verebilirsiniz.

Nişangah Rengi Ayarlarma bölümü;

Burada oynadığınız haritaya göre nişangah renginizi değiştirebilirsiniz.Örneğin ben Giriş,İki Tapınak gibi haritalarda Kırmızı Renk Nişangah Kullanırım.Sizlerde kendi istek ve arzunuza göre bunları dizayn edebilirsiniz.


Yukarıda Ekipman Listesindeki değişikliği görebilirsiniz. : )


29dzbqg.jpg


-İletici'yi Ayarla-

Bu bölümde eğer gelen mesajlar ve arkadaşlık istekleri sizleri rahatsız ediyorsa engelliyebilirsiniz.

-Oyun Davetiyesi İletisini Reddet-

Burada ise lobide iken gelen oda davetiyelerini engelleyebilirsiniz.

-Bomba Atma Açısı-

Bu bölümde bomba atış tarzınızı belirlersiniz diyebilirim.Ben 10'derecelik açıyı kullanıyorum.Ve çok gerçekçi oluyor bu da size tavsiyemdir : )

-Konuşma Görünümü-

Burada ise engellebiliceğiniz konuşma türleri verilmiştir.Kendi istek ve arzunuza göre dizayn edebilirsiniz.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri