Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Warcraft Tarihi Türkçe

EzikPlayerWow

05ofciragi
Şube
Bayburt
Merhabalar,
Yapılan tahminlere göre Türkiye'de 100 binin üzerinde World of Warcraft oyuncusu var ama Warcraft'in derin ve çok büyük dünyası ile ilgili Türkiye'de oyuncuların kendi dilleri ile ulaşabileceği kapsamlı bir Warcraft evreni kitabı veya sitesi ne yazık ki yok. Wacraft dünyası ile ilgili geniş bilgiye ulaşmak için İngilizce bilmek bir zorunluluk.
Oynanan oyunun bir Role Playing Game (Rol Yapma Oyunu) olduğunu düşünürsek oyuncuların oyun içerisinde karşılaştıkları karakterlerin hikayelerini bilmeleri oyundan alacakları zevki daha da arttırır diye düşünüyorum. Bu amaçla neredeyse iki yıldır oynadığım bu oyunla ilgili hikayeleri çeşitli web sitelerinden, amazondan aldığım kitaplardan öncelikle kendim için öğrenmeye çalıştım ve bu öğrendiklerim sayesinde oyunu oynamak benim için çok daha keyifli bir hal aldı. Ama biliyorum ki dil ve maddi sorunlar yüzünden bu kaynaklara her an ulaşabilecek insan sayısı sınırlı.
Bu nedenlerden ötürü bir blog açarak Warcraft dünyasının özverili oyuncularının oyundan aldıkları keyfi artırmak için bildiklerimin ve öğrenebildiklerimin hepsini buraya aktarmak ve sizlerle paylaşmak istedim. Tabi bu blogun hazırlanmasının nedenleri arasında benim hastalıklı ve takıntılı ruhum da yok değil
Warcraft dünyasının uzun tarihinin en başından başlayarak, kronolojik bir sıra takip ederek bu dünyayı sizlere bütün detayları ile anlatmaya çalışacağım. Daha derinlemesine bilgi edinmek isteyenler için blog dökümanları içine çeşitli referans websitelerini ve okunması gereken kitapları, resimleri ve videoları eklemeye çalışacağım.
Tek amacım bu blog sayesinde oyundan aldığınız keyfin daha da artması.

Ancak sizlerin de yardımları ve yorumları benim için çok önemli. Bu forumda websitesi adresi vermek hoş karşılanıyor mu karşılanmıyor mu bilmediğim için blogun adresini vermiyorum. Lütfen ilgilenen arkadaşlar bana mesaj yollayın ve yorumlarınızı iletin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri