Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Wampiric İtemler

abi-bana-item-ver

03ofkosucusu
Katılım
10 Yıl 11 Ay 19 Gün
Mesajlar
54
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
26
Şube
Iğdır
iki çesiş vampiric item vardır.
1-Vurduğunuz damage'ın belli bir yüzdesini alan(ör: %2 hp/mp steal)
2-Max. çalabileceğimiz hp/mp limitini yükselten.

Her char ham olarak levelinin 1/10'u kadar max hp/mp çalabilir. Yani lvl120 bir karakterimiz varsa, her zarar verdigimiz mob/player'dan en fazla 12 hp/mp calabiliriz.

Eger elimizde "Life absorb ring+3"(%5 hp steal) varsa ve her atagımız ortalama 2000 vuruyorsa; 100 hp çalmamız gerekir. Fakat bizim max calabilme sayımız 12hp'dir. Yani çoğu boşa gidecek ve pekte işe yaramayacaktır. Ama max sayıyı yükseltecek itemlar bulabilirsek (craftlı itemler, kolye ve küpeler) durumu tersine çevirebiliriz.

Örnegin bende "Vampiric almuet +2" var. Maximum hp calış miktarını +30 arttırıyor. Ve üzerimdeki takımında da toplam +55 var. Böylelikle +85 ediyor. lvl'im 120/10 dan +12hp'de ham olarak var. +97 eder. Her 2000 üzeri dmg vurduğumda 97hp kazanacağım. Tek skill ile 3 tane mob'a birden vurursam, 97x3=291 hp her skillde kazanacağım hp. Bosslar, Lakeside, mutant forest ve dengi zindanlarda çok rahat edilebilir.

Kişisel görüsüm pvp'de pek işe yaramadığı yönünde.
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri