lanetli
06ofkalfasi
Bir süredir foruma girmiyordum son olarak
Forumda Açılmasını İstediğiniz Bölümler
başlığı altında Vindictus bölümünün olması gerektiği hakkında admine yazı yazmıştım.
Şöyle bir resim:
1. olarak bunları yazmamın sebebi hem millet yalan filan demesin şimdi hemde ADMİN'e bir teşekkür için kırmamış bir üyesini önerisini göz önünde bulundurup Vindictus bölümünü açmış.
2. olarakta artık bu bölümle çok ilgileneceğim oyunda bakımmı var eventmi var yenilikmi var hepsini burda bildireceğim.
Oyun hakkında bir çok bilgim var oyundaki çarım 71 LvL övünmek filan için değil illaki benden yükseklerde vardırda 71 lvl'e kadar oyunla iç içeydim onun için söyledim
71 Lwl'den öncede çarlarım vardıda BaNNeD sağolsun
Nexon hiç affetmiyor hataya düşmeyin
Ben gold satın almaktan ban yemiştim . Gold satın almak iyide incelikleri bilmeden cahil kafayla alırsan sonucu BanneD oluyor
Gold mail yoluyla geliyordu meğer sende 3 çar filan olucak fazladan 5 lvl - 6 lvl filan ondan ona ondan ona aktarıp asıl çara göndermek gerekiyormuş.Tabi bunu sonradan öğrenince bir yararını görmedim.Sonra Ticket filan yok Nuh diyor peygamber demiyor Nexon açmadılar çarı bende bir sinir bu çara başladım geldiğimiz yer bu

Çardan bir kaç resim :

Bu kadar. Kusura bakmayın okadar şey yazdım bitti bitti

Son olarak oyundan bildiri demiştim.!
AciL Bakım.!
Maceracılar!
26 Temmuz Cuma günü oyun, sabah saat: 05:00 - 07:00 arasında acil bir bakıma girecektir.
#Saatler, Türkiye saatine göre ayarlanmıştır.
Bu bakım ile; bağlantı iyileştirilmeye çalışılacak ve dc problemleri ile ilgilenilecek. Ek olarak lag sorunu da çözülmeye çalışılacak.
Bu esnada oyun kapalı kalacağından; sabredeceğinizi umarak teşekkür ediyoruz.
-Vindictus Avrupa Takımı-