yeNimeSaj
05ofciragi
Merhaba arkadaslar. Sura klavuzu hangi iteme nasıl efsun gelmelidir. [ALINTI DEĞİL]
Silah : Yarı,kritik,çeviklik,zeka,b.hız
Zrh:Hp,Kılıç,Bıçak,Çift,B.hız
Kolye Moryakut : Kılıç , Bıçak , Çift el ,Hp, Kritik
Papuc mest eden : Kılıç , Bıçak , Çift el ,Hp, Kritik
Küpe Beyaz altın : Kılıç , Bıçak , Çift el ,Yarı,Zehre koyma [Kesınlıkle zehre koyma olucak] OK İÇİN 1-1 DİZİNİZ.
Kask :Yarı , Büyü, Şimşek , Rüzgar, Zehirleme [HP ÜRETİM DİĞER İTEMLERDE OLDUGU İÇİN GEREK YOK 0] [Ruzgar Sımsek bug ise [Yarı,Ateş,Büyü,Zehirleme,hp üretim getirin.
Kalkan : Yarı , Sersemlk blok , bloklama, zeka, çeviklik [4 KALKANA AYNI ]
Bilezik : Yarı ,Büyü,Şimşek,Rüzgar,hp [ŞİMŞEK RÜZGAR SWDE BUGDA İSE [BÜYÜ YARI ATEŞ HP DELİCİ GETİRİN ]
OK SAWUNMASI 0 DIR . KALKAN ½20 NİNJA VERİR İDARE EDER. Yatarım diyorsanız Şunun gibi itemler yapın
Hp ok oklardan kritik sersem hp üretim papuc için
Silah : Yarı,kritik,çeviklik,zeka,b.hız
Zrh:Hp,Kılıç,Bıçak,Çift,B.hız
Kolye Moryakut : Kılıç , Bıçak , Çift el ,Hp, Kritik
Papuc mest eden : Kılıç , Bıçak , Çift el ,Hp, Kritik
Küpe Beyaz altın : Kılıç , Bıçak , Çift el ,Yarı,Zehre koyma [Kesınlıkle zehre koyma olucak] OK İÇİN 1-1 DİZİNİZ.
Kask :Yarı , Büyü, Şimşek , Rüzgar, Zehirleme [HP ÜRETİM DİĞER İTEMLERDE OLDUGU İÇİN GEREK YOK 0] [Ruzgar Sımsek bug ise [Yarı,Ateş,Büyü,Zehirleme,hp üretim getirin.
Kalkan : Yarı , Sersemlk blok , bloklama, zeka, çeviklik [4 KALKANA AYNI ]
Bilezik : Yarı ,Büyü,Şimşek,Rüzgar,hp [ŞİMŞEK RÜZGAR SWDE BUGDA İSE [BÜYÜ YARI ATEŞ HP DELİCİ GETİRİN ]
OK SAWUNMASI 0 DIR . KALKAN ½20 NİNJA VERİR İDARE EDER. Yatarım diyorsanız Şunun gibi itemler yapın
Hp ok oklardan kritik sersem hp üretim papuc için