Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Server Açacaklara Tavsiyeler

mmo

07ofyariscisi
Şube
Adana
Selam merhaba arkadaslar bu konumda sizlere nasil uzman bir metin2 pvp server olunur nasil reklam yapilir oyunculara nasil davranilmali gm leriniiz nasil secmelisiniz vb. bilgiler sunmak icin konumu acıyorum

Öncelikle Nasil bir metin2 server yapmalisiniz kisaca bilgi verelim

metin2 oyun sunucularında herzaman oyuncular bırazda emek yapmak ister

örnek olarak
kasilma cok kolay olmasin dönüsümler zor olsun bönüsümlerde düsen itemler zor dussun dönüsüm itemlerinin cikan boslar cok sıklıkla cıkmasın

bunların nedeni ise zaten oyuncu itemlerini dönüstürmek icin boslar kesmek istiyorlar eyer boslar sıklıkla cıkarsa oyundakı dönüsüm itemi ticareti maliyeti azalir paranın degeri kalmaz

Dönüsümlerde yanma oranı olsun + basma zor olsun herzaman emek verdiginiz bir oyunu seversiniz eyer oyuna emek serdıysenız zaten bırakmak istemezsiniz ve bu sayede oyuncu sayınızda artıs olur eyer oyuncu oyununuzu severse arkadas cevresinide cagirip sizin oyuncu sayınızda inanılmaz bır artıs olur

Bunlar İcin Bazi Etkenler var

Dönüsümler zor olsun
+ Basmada yanma ihtimali olsun + basma itemleri düsürmeli olsun
Oyunda Droplar düsük olsun kasilmak zor olsun herkez 90 99 level olamasin drop oranları kac diye sorarsanız fileslerde mod_proto degisik oluyor bazilarinda exp cok abartı bazılarında ise az oluyor bunun icin yorum yapamam ama siz serverı acmadan önce bi beta surum yapıp deniye bilirsiniz
Oyunda Yang Düsme miktari fazla olmasin Oyun ici ticareti saglamak icin eyer yang miktari cok düserse + basma dönüsüm itemleri degerli itemler bk lar 75 level itemler pazarda piyasasi fazla olsa bile oyunda zaten para cok düsüyor
bu nedenden dolayi oyun ici ticareti düsürürsünüz ve herkez istedigi itemi alir ve oyundaki sabah aksam emek veren kisiler herkezde 75 level itemleri vs. görünce oyunun zevki kacar onlara göre insanlar biraz emek ariyor ama oyun ici ticaret kötü oldugu icin herkez itemini kolaylıkla yapabılır bunun icin para düsme orani düsük olsun

Metinlerden 4 adet bk düssün iç içe olmasin bu sayede oyundakı bk ticaretini saglarsınız ve herkezde g p olmaz bu sayede oyuncu bk dusurmek ıcın daha cok emek harcar ve oyundan daha fazla zevk almaya baslar
+45 metinlerden ruh tasi dussun ve düsme oranı %50 olsun

Taşlar Zen Fasulyesi Metinden Düssün Oyundaki Ticareti Ve zevki iyicene artirmis olursunuz
efsun nesnesi pagli olsun 5 m gibi 50 60 tanesi

Zırhcıda aslan plakaya kadar olsun 1 levellik takilari zirhciya ekleyin
Silahcıda max 30 levellik itemler olsun isterseniz dolunay vs. kaldirirsiniz oyuncu istegine göre ekliyebilirisiniz
Otopota Karsiyim Bos keserken otomatik pot doldurmada nedir pota kendın bascan herseyı otomatik yapmak oyunun tadini kacirir
efsun oranlari 3 donusumlu olsun

yari kritik delici
10 - 12 -15
Zeka Güc vs.
8 - 10 - 12
Savunmalar
10 - 12 - 15
hp
1000- 1500 -2000
ates buyu vs. 8 - 10 -12 seklinde olsun diyer efsunları yazarak uzatmak istemiyorum konuda kaba taslak belirtiyorum

Dönüsümler Zor Olsun
3 Dönüüsm Olsun En Az
Kask Kalkan Ayyakkabı kolye bilezik küpe donusumlerı olsun

Server Özelliklerini Kisa Kesip Diyer Etkenlere Gelim Kisaca Serveriniz Herkez 80 90 level deyil arada 20 30 40 50 60 68 69 level insanlarında buluncagı herkezın skıllerının g p delilde m1 m2 m6 m3 m8 gibi olmasi, oyunda herkezde dönüsümlü itemlerin olmamasi herkezde +9 item lerin olmamasi her zaamn oyuna keyif ve eglence katar

Reklam Yapma

Arkadaslar Öncelike Serverinizin reklami cok önemlidir

Oyun Sunucunuzu Accicaginiz tarih diyelim 15.04.2014 Ve suanki tarih 01.04.2014 Oyun Sunucunuz acilana kadar
Oyununuzun facebook sayfasını pvp tanıtım sayfalarına ekleyın su tarıhte acılıyor oyunun özellikleri facebook sayfamızda vb. yazilar yazin oyunun özelliklerini facebook sayfanızda yayınlayın ve reklamınızı yapın

Size Yardimci Olacak Gm ler Alin Reklam Konusunda

Oyununuz Acilana Kadar Oyuncu Cekin facebook sayfanıza ordan bi en az 30 40 kısı gelir bu yaptınız tanıtıma gore degisir ben bu sayıyı amator arkadaslara göre veriyorum bu sayı 100- 200 de olabilir degiskendir
Loncaları Oyunuza DAvet edin
Oyununuzu Actiniz Zaman İlk Gün Durmadan Reklam Yapin Su Metin2 de Tek inandıgım sey oyuncu oyun ilk acildigi zaman cekilir cunku bı kac gun sonra sıralama dolmus olcak kımse gelmek ıstemez o servere cunku oyuncular baskasının gelistigi bi serveri oynamak istemez bu bir rekabet oyunu ama genelde oyuncular ilk acilan serverlere girip kral olmak isterler eyer sen ilk actıgın gun saglam reklam yapamazsan Fazla oyuncu cekemezsın

Oyununuzu İlk Actiginiz zaman oyunda siz ve gm leriniz acabildikleri kadar yan car acıp oyuna bırakın maksat oyunda oyuncu oldugunu gostermek actıklarınız carları mavi bayrak 1.koye sehrın ortasına bırakın

Maksat Gelen kisi oyunda oyuncu var gorsun eyer oyuncu gormezse zaten gormususnuz cogunluk cıkar
ama actıgınız carları bıraz arada sırada oynatın mıllet anlamasın

Sitedeki online sayaclari degistirin fakat abartmayın bazılarını goruyorum oyunda sıralamda 8 tane hesap var online oyuncu 30 yazıyorlar buna dıkkat edın !!

Daha sonra sayacları normale cevirin

oyunda yan hesaplarınızla oyunu övün ama fazla abartmayın anlamasınlar

Nasil Reklam Yaparsın Nerelerde Reklam Yaparsın
-Facebook'taki Metin2 Pvp Server Sayfalarinda serverınızı Tanıtın Yorum Kisimlarina Vs. Ekleyin
-Google pvpserverler filan yazinca karsiniza bircok metin2 pvp tanitim sitesi cıkıyor bu sitelere serverınızı ekleyin
bu sitelerde 30dk engelı vardır 30 dk de bir server ekliyebilirsiniz 30dk sabredın 30dk dolunca dırek ekleyın
bazi eski serverler.gen.tr temasi bulunan sitelrde ip adresini kafadan sallayıp sdasdşasd seklinde surekli ekliyebilirisniz
TurkMMO Forum Exe forummr fullmmo gibi bir cok forum sitesi var bu sitelerde reklam yapın konularınızı güncelleyin güncelleme sıklıgı konunuz ilk sayfada en alt kısma gelip 2. sayfaya gecince güncel atın hep guncellersenız goze batar
ve konunuzun silinmesine aynı zamanda ban yemenıze sebep olur
-Serverınızın Reklamini Diger serverlerde yapın
-Turkmmo Sitesindeki lonca tanitim sayfasında loncalara msj atın davet edin yorum atın
-Facebook üserinden arkadaslarinizi cagirin
-Gerek okul gerek mahhale ortamı olsun metin2 oynayan coluk cocuk herkezi davet edin
- Loncalarin raidcall sayfalarını ziyaret edin
- bu isleri yaparken bos kaldiniz zaman facebook pvp server sayfalari yorum da atin
- Gm lerinize de sizin seklinizde reklam yapmanızı saglayın
- Ceşitli yöntemler Vardır fakat suanda aklima bu kadar geliyor

Oyunculara Nasil davranmalisiniz

-oyuncularla herzaman aranızda mesafe olsun labali olmayin
- Oyuncularla Hic Konusmamazlıkta etmeyın ama mesafe koyun aranıza oyuncu msj attında sız ona dönmezsenız
kisi bunu yediremez ve derki ayiptir söylemesi amına kodum cocuguna bak bi msj atiyoz geri dönmeye aciz bir sürü
pvp var ben bunun serverını oynuyorum ama baksana bu bi yanit vermiyor der cıkar
- Oyuncu Sorunlarıyla Kesinlikle ilgilenin
- Oyunculara baski uygulamayın
- Ban islemlerinde ceza uygulancak hesabın görüsünüde alin
- Herkeze Esit Davranin
- Bazi Gm ler Reklam yap arkadas cagır item verim gibi oyuncularla muabbetlere gırıyor
sakin bu muabbetlere girmeyin inaın o kisi 5 kisi cagirir ama ilerde siz zararli cıkarsınız
- Her Zaman Adaletli Olun

GM Lerimizi Nasil Secmeliyiz

- Gm leriniz Saygili Dürüst Güvenilir olmali
- Görevlerini layigiyla yerine getirmeleri lazim
- Alanında Uzman Olmalari Lazim

GM nize Nasil Davranmalisiniz
- Aranızda Kesin ama kesin bir mesafe olmali
- Onlari sakin sen soyle isin sen söyle güzelsin diye muabbetlere girip ayıptır sölemesi götlerini kaldirmayin
- Her zaman gm yi inceleyin
- Eyer Bir yanlisini görürseniz affetmeyin cunku eyer affedersenız gm nız yıne yapar ve derki nasil olsa affetti hele bide siz bu gm yi sen söyle güzelsin falan filan laflarına gırdıysenız
siz onu attınız zaman bu serverı ben adam ettım yok öyle yok söyle oyunuzu kotuler oyunculara her zaman gm yı banladınızda ip ban atın iliskinizi kesin

Tanitim Konunuz Nasil Olmali Derseniz

Oyununuzu En iyi bicimde anlaticak görsel materyaller bulunan bir konu olmali
Kullandınız baslik ilgi cekici olmali

Devamı Bir Sonraki Konu Güncellemesinde Yazilcak

Genel Olarak Serveriniz

Herkezin Esit Oldugu Yarismalarin Düzenli Oldugu Yöneticilerin İlgili Ama bi Okadarda Mesafeli Oldugu Bir Oyun Olmali

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri