Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Savaşçı ws Atma Taktikleri

YAYGARA

03ofkosucusu
Şube
Karabük
ŞİMDİ KONUMUZDA WS ATMA TAKTİKLERİ WSDE YENMEK İSTİYORSANIZ
BEDENSEL VEYA ZİHİNSEL BİŞEY DEMİYORUM AMA ŞUNU VERCEM İTEMİNİZ İYİ OLSUN SÖLÜCEM İTEMLERİ ŞİMDİ
1.BOL MİKTARDA KRİTİK OLURSA YENME ŞANSINIZ ÇOK OLUR
2.SERSEMLETMELİ İTEM ALIN BOLCA TABİ SATAN VARSA ÇOK İŞİNİZE YARAR %3 %4 ÇOK İŞE YARAR
3WS DE İLK ÖNCE HAMLE KOYMANIZ LAZIM
4.WS POD BASMADAN ADAM GİBİ WS ATIN
5.EGER YATARSANIZ TBRKLER DEYİN YATIRIRSANIZ EZO DEMEYE GEREK YOK FARKINIZI ORTAYA KOYUN ONUN SİZİ YATIRMASI İÇİN TESELLİ EDİN İTEMİNİ DÜZELT VB ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK ARKADAŞLIK
SKİLLER
1.SKİLLERİNİZİ DOGRU VERMENİZ LAZIM BURDA SÖLİCEM
BEDENSEL:HAVA KILICI-ÖFKE-ÜÇ YÖNLÜ KESME-KILIC CEVİRME HAMLE
BEDENSELİ AÇIKLIYORUM:BEDENSELDE HAVA KILICI 1.SIRADA MASTIR OLMALIDIR ÇÜNKÜ SALDIRIYI ARTIRIR.
ÖFKE HIZLI VURMANIZI SAGLAR 2.SIRADA MASTIR YAPILMALIDIR.
ÜÇ YÖNLÜ ÇOGU KİŞİ KARŞI ÇIKAR AMA MANTIKLI OLARAK DÜŞÜNÜLÜRSE ÜÇ YÖNLÜ BKNİN FİYATI UCUZDUR RAHATCA M5 YAPILABİLİR VE KILIC CEVİRMEDEN İYİDİR
KILIC CEVİRME BKLERİ PAHALI OLDUGUNDAN 4.SIRADA MASTIR YAPILMALIDIR.ÜÇ YÖNLÜYLE AYNIDIR AMA BKLER UCUZ OLDUGUNDAN KÖTÜDÜR YANİ
HAMLE SERSEMLİK KARSISINDA BAGISIKLILIK OLDUGUNDA ADAM DONDURAMASSINIZ VE HAMLENİN VURDUGU DEGER AZDIR MASTIR OLDUGUNDA EN FAZLA 1K ZOR VURUR
ZİHİNSEL:
GÜÇLÜ BEDEN-RUH VURUSU-ŞİDDETLİ VURUS-GÜÇLÜ VURUŞ-KILIC DARBESİ
GÜÇLÜ BEDEN
confused.png
AVUNMAYI ARTIRIR 1.SIRADA MASTIR YAPILMASI GEREKİR
RUH VURUŞU:ŞİDDETLİ VURUSLU NERDEYSE AYNIDIR SERVERİNİZDE HANGİSİ UCUZSA BKLERİ ONU ALIN AMA PEK FARK YOKSA RUH VURUSUNU MASTIR YAPMANIZI SÖLERİM
SÖLE DİEBİLİRSNİZİ NEDEN BURDA DİOSUNDA KILIC CEVİRMEYLE ÜÇ YÖNLÜYÜ MASTIR YAPMIYALIM ÇÜNKÜ ÜÇ YÖNLÜ HER YERDE UCUZDUR BUNU HERKEZ BİLİR MİSALEN 3 TANE ÜÇ YÖNLÜ BK ALIRIZ ANCAK 1TANE KILIC CEVİRMEYE EŞİTTİR NEYSE
ŞİDDETLİ VURUŞ EDİGİM GİBİ HANGİSİ UCUZSA O MASTIR YAPILMALIDIR
GÜÇLÜ VURUŞ:GENELDE BK SI UCUZDUR VURDUGU DEGER AZDIR AMA TOPLU SLOTTA SERSEMLETİR 1 KAÇ SANİYE İYİDİR BU ÖZELLİK AMA 4.SIRADA MASTIR YAPILMALIDIR
KILIC DARBESİEDİGİM GİBİ HAMLEYLE AYNI ÖZELLİKLERİ TAŞIMAKTADIR
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA İYİ FORUMLAR Bİ TŞK YETER ERİNMEDİM BU KADAR YAZDIM KONU SABİTLENİRSE SEVİNİRİM İYİ FORUMLAR,

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri