AŞKIN
02ofogrencisi
Herkese merhaba.Savaşçıların basacağı taşlar hakkında bilgi vereceğim...Mızrak
Mızrak çift el silahtır.Skilleri yavaş vurur.Bu yüzden soğutma taşı gerekir.
Duelloda veya kasılırken az vuruyorsanız en az +2 öldürücü darbe taşı kullanmalısınız.
Eğer ben çarı kasmak için açtım ve duello yapmam derseniz canavardan koruyan taş kullanmalısınız.(Duello yapan da kullanabilir.)
Eğer duellocuysanız kesinlikle kavrama taşı kullanmalısınız.Çünkü delici vuruş şansı ile karşısındakinde hiç savunma yokmuş gibi vurabilirsiniz.(Kasılanlar için de olur.)
Eğer silahınızda 2 boş yer varsa:
Öldürücü darbe taşı ve soğutma taşı.
3 boş yer varsa:
Öldürücü darbe taşı-Soğutma taşı -kavrama taşı(canavardan koruyan taş kullanmalısınız.
Kılıç:
Kesinlikle öldürücü darbe taşı,soğutma taşı ve canavardan koruyan taş olmalıdır.
Zırh:
Eğer sped hack kullanıyorsanız hız taşını önermem.
Bana göre hack kullanmıyorsanız:
1.Hız taşı
2.Savunma taşı
3.Korunma taşı(Eğer +4 olursa çoğu vuruşlarda size ''Miss'' vuracaklardır.)
Eğer Speed hack kullanıyorsanız:
1.Savunma taşı
2.Korunma taşı
3.Yaşam taşı kullanmalısınız.
Lütfen yorumlayınız.
Mızrak çift el silahtır.Skilleri yavaş vurur.Bu yüzden soğutma taşı gerekir.
Duelloda veya kasılırken az vuruyorsanız en az +2 öldürücü darbe taşı kullanmalısınız.
Eğer ben çarı kasmak için açtım ve duello yapmam derseniz canavardan koruyan taş kullanmalısınız.(Duello yapan da kullanabilir.)
Eğer duellocuysanız kesinlikle kavrama taşı kullanmalısınız.Çünkü delici vuruş şansı ile karşısındakinde hiç savunma yokmuş gibi vurabilirsiniz.(Kasılanlar için de olur.)
Eğer silahınızda 2 boş yer varsa:
Öldürücü darbe taşı ve soğutma taşı.
3 boş yer varsa:
Öldürücü darbe taşı-Soğutma taşı -kavrama taşı(canavardan koruyan taş kullanmalısınız.
Kılıç:
Kesinlikle öldürücü darbe taşı,soğutma taşı ve canavardan koruyan taş olmalıdır.
Zırh:
Eğer sped hack kullanıyorsanız hız taşını önermem.
Bana göre hack kullanmıyorsanız:
1.Hız taşı
2.Savunma taşı
3.Korunma taşı(Eğer +4 olursa çoğu vuruşlarda size ''Miss'' vuracaklardır.)
Eğer Speed hack kullanıyorsanız:
1.Savunma taşı
2.Korunma taşı
3.Yaşam taşı kullanmalısınız.
Lütfen yorumlayınız.