dilokullari
ofacemisi

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yüzey kaplaması olarak da kullanılabilmektedir.Standard olarak 3 tip sandviç panel ürünü bulunmaktadır. Bunlar Soğuk oda, çatı ve cephe paneli olarak isimlendirilmişlerdir. Sandviç Paneller, montaj aksesuar opsiyonları ve kolaylığı ile yapılarda alternatif öneriler oluşturan üstün nitelikte çatı ve cephe kaplama malzemeleridir. Sandviç Panel kullanılmakta olduğu bayağı üst düzeyde ısı, su ve ses yalıtım imkanı sağlar, yapılarda boya ve sıva benzeri kaplamalara ihtiyaç kalmasını sağlamaz.Galvanizli sac üst ve alt yüzeylerde kullanılmış olup, boyama işlemi Coil Coating teknolojisi ile yapılmaktadır. Bu teknoloji, panellerin dış mekan koşullarında uzun seneler boyu korozyona karşı aynı kalmasını ve çeşitli renk alternatiflerini bulundurmasını da sağlamaktadır. Panel üretiminde, farklı kalınlık ebatlarında alüminyum ve sac kullanımı, farklı taşıyıcılar, yalıtım dolgusu ve yapılara uygun olabilen malzeme opsiyonları sağlanır. Sandviç panel’de yalıtım malzemesi olarak ilk tercih poliüretan, sonra da taş yünü ve polystren(EPS) kullanılmakta. Boyalı metallerde boya çeşitleri olarak PVDF, Polyester, Poliüretan ve Plastisöl maddelerinden biri kullanılmaktadır. Genel olarak, Sandviç Panellerde kullanılan metallerde uygulanan standart boya türü polyester boyadır.Polyester Boyalı Sacın kalınlığı 0,50 milimetre olup üst yüzeyi 25 mikron polyester esaslı boya ile boyanarak, iç yüzeyinde ise astar boyalı galvaniz sac kullanılmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.