Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Paperdol Yapımı [Video Anlatımlı]

GonzaLeS

06ofkalfasi
Şube
Kayseri
Öncelikle bu bölümün açılmasına çok sevindim ilgisinden dolayı raskol a teşekkürlerimi sunarım.sizlere paperdoll yapımı ve birçok grafik konusunda elimden gelen tüm bilgiyi sunacağıma emin olabililirsiniz.Anakartım yandığından dolayı pazartesi gününe kadar resimli şekilde ufakta olsa bu konu hakkında yardım edeceğim pztsden sonra sesli videolu şekilde sizlere yardım edeceğim.

Öncelikle biraz hazıra konalım sizlere hazır bir paperdoll uzerinde renk ws değiştirirek sıfır yerine yapılmış bir paperdoll
öncelikle yapacağımız Paperdoll etarfında yıldızlar olan ve ustunde pentegram olan etrafından kan damlayan bir paperdol olacak ve rengi kırmızı olacak bu paperdollu yapabilmek için elimzde gerekli olan programlardan.

Photoshop ve Paperdollu hazır kullancağımız için renkler konusunda hazırlılık ve bu işe yenı başlayan arkadaşlarımız için daha fazla işi kavrayabilmesi ve daha çabuk yapabilmesi açısından Fireworks programını tercih ederim..

Photohshop ve Fire Works Linkleri
Photoshop :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Fire Works:

Şimdi Sıra geldi ındırdıgımız programları kurduktan sonra hedefimize ulaşmaya;
Dragon Resmi Link:

Video Linki:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri