Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Oyuncu Spotlight - EquinoxWarriors

Sevecen

06ofkalfasi
Şube
Erzurum
Oyuncu EquinoxWarriors, lonca Equinox Warriors lideri ve YouTube'da Age of Conan hakkında çeşitli harika videolar yaratıcısı, bu ayki Oyuncu Spotlight kendisi hakkında daha fazla söyler.
equinoxwarriors.jpg
Forumlar Adı:

ABD forumlarında EquinoxWarriorsHangi ülkeden geliyor?

Amerika Birleşik DevletleriSen kimsin ve lonca kim?

Benim adım Ben emekli Bilgisayar Oyun Tasarımcısı duyuyorum, John James. Ben. Portinium 1992 ve 1993 yılında Andcon en gösterinin en iyi kazandı 1989-1995 arasında posta alanı ile oyuna Portinium söndürmek Enchanted Ufuklar işletilmektedir. Ayrıca Ocak Sayı 1993 Bilgisayar Oyunu İnceleme editörü tarafından gözden geçirilmiştir. I Şu anda emekli ediyorum. Ben 50 ve Age of Conan, eski okul oyuncuların birinin üzerine de duyuyorum.I Ağustos 2009 yılında başlamış Benim Guild, Equinox Warriors olduğunu. Aluna benim 80 düzeyinde Demo ve Equinox Warriors Guild Lideri. Jawnta benim 80 düzeyinde Fatih ve ilk karakter. O 21 Mayıs 2008 kuruldu. Ben de jawn adında bir 80 pom var.Ben Yaratıcısı olduğum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
. Ben kendim kanal çalıştırın ve tüm Equinox Warriors Videolar olun.
Ne zamandır Age of Conan oynarken edilmiştir?

Ben Release beri Age of Conan oynadım ve benim oyun oldu oyun sözleşmelerin birinde, Steve Perry birçok Conan yazarlardan biri tanıştığı ve bana onun kitaplarının üç verdi ve onları imzalı. Ben Funcom Age of Conan getirerek olduğunu duyduğumda, ben onu almak zorunda kaldı. 21 Mayıs 2008.Eğer en çok ne oyun hakkında seviyorsunuz?

Grafikler, görevler, müzik ve hikaye hattı şimdiye kadar herhangi bir oyun gördük iyisidir. Bu bir incredable oyun, şimdiye kadar yapılmış muhtemelen en iyi MMO olduğunu. Bilgisayarınızda oturduğunuzda, oyun tıklayın karakterin içine giriş ... bu daldırma, tasarım ekibi ve Funcom Conan koyduğunuz çaba kalitesi şu anda herhangi başka bir oyunda başka hiçbir deneyimi gibi. Hyboria için ambiyans ve daldırma zihin üfleme ve hiçbiri ikinci!Ne değişiklik Funcom size en çok sevdim son 3 yıl içinde yapmış?

Aslında insanlar bu küçük bir şok olacağını düşünüyorum, ama ben tasarım ekipleri İletişim ve Etkileşim ile playerbase dinlerken bu son birkaç ay kesinlikle büyük çabalarını yeniledi inanıyorum. Ben de en son yamaları bu yansıtmak inanıyoruz ve bu Funcoma için değil sadece büyük bir şey değil, aynı zamanda Conan oyuncuların tüm Age.Sen ayrı diğer MMO oynamaya gelen Conan setleri Yaşı ne düşünüyorsunuz?

Grafikler, Müzik, Görevler, Savaş Sistemi, ambiyans ve Daldırma hiçbiri scecond edilir.Şu anda AoC karşılaştıran bence başka hiçbir MMO yoktur. Ben sadece son zamanlarda yeni bir bilgisayar satın aldıysanız ve eski bilgisayarda giriş ve şimdi tam ve arka oturma ve tanrı ışınları, rüzgar ağaçların arasından esen görünce, su spreyi yürüyüşe üzerinden gidiyor grafiklerle Dx 10 dönüm bile değişiklik Thunder River köprüler, sadece ben Conan lansman Yaşta varmış gibi de bir deneyim olarak karşılaştırabilirsiniz. Kesinlikle brilliant!Eğer Reh hayranı mısınız? Eğer öyleyse, favori hikayelerinden bazıları nelerdir?

Oğlum ben onu almak için gidiyorum. Aslında ben değilim. Ben yaşlıyım olsa geri 1980'li yıllarda posta oyun başka oyun gelen Hyboria dünyasına almaya başladı ve daha sonra büyük ekranda Conan filmlerin Yaşı kenarına koy ve o zamandan beri bir Conan hayranı oldum. Ve ben köyü ile Conan filmin ilk Çağında sahne açarak daldırma hep hatırlayacağım şey, görsel müzik saldırıya uğrayan söylemek zorundayım. Online Age of Conan ile aynı, benim için aynı hissediyorum vardır.Eğer soundtrack bir favori parçanız var mı? , Burada Eğer öyleyse?

'Ere Dünya yıkılırsa ...' & Dreaming yer yeniden Dreaming - Kimmerya hatıraları, benim favori Collectors Edition Soundtracks vardır. Şüphesiz!Eğer kendi MMO film veya video yapmak istiyorum yaklaşan video üreticileri için ne tavsiye verebilir?

Ben oyunu seviyorum çünkü fan filmleri yapıyor gibi. Bu benim yaşta meşgul fikrimi tutar ve her zaman olumlu bir şey ile ilerlemeye beni tutar. Ben perspektifte şeyleri tutmak için her zaman önemli olduğunu düşünüyorum ve ben bugüne kadar hayatımda vardı fırsatlara sahip çok şanslıydı. Yani sen ... hiçbir istek ya da gereksinimleri ile, başkaları için olumlu bir şey yapmak gelen ve filmi "Pay It Forward" gibi geldiğini hatırlamak için her zaman önemlidir çünkü!Benim videolar Kayıtlı Fraps ile yapılan ve bir Mağaza Roxio 2011 pro satın alındı. Dürüst olmak gerekirse ben, asla olmayacak ne de iyi değilim, Roxio oldukça kolay filmler, düzenleme yapmak ve oluşturmak için yapar. Ama video oluşturma ve diğer insanlar için bir şey yapıyor seviyorum. İşte bu tüm oyun için aşk ... hakkında ne olduğunu.Insanlar benim videoları kontrol ve onlar gibi, ya da ilk Tortage girmiş, ya da Onyx odalarında onların yanında mücadele arkadaşlarına, ya da ilk kademe baskını ve ilk epik damla gibi hayretle izledim, ya da aslında kazanan zaman hatırlıyorum eğer o ilk PvP savaş ve onlar bu anları düşünmek! Sonra bu iyi bir gün! o tüm iyi zamanlar, iyi arkadaş ve oyun için aşk hakkında ne olduğunu.Bir güzel özelliği oyuna eklenmiş olması olsaydı, bu ne olurdu?

Ah oğlum, bu bir tasarım ekibi nihayet T3 Widget oluşturma sabit değerleri düzeltmek, ve bunu düşürmek için çok güzel olurdu heheheh ben isterdim ... geliyor biliyorum. Şu anda kaynak bölgelerinde Her widget (döşeme, kiriş) ve düğüm üretimi için 10 olarak belirlenmiştir bir 1:1 oranında yapan kaynak, 10 üretim ünitelerinde ayarlanır. 50,000 widget'ları T3 bina gereksinimleri gerekli olduğundan, T3 binalar yapmak için gerekli kaynağın 500.000 adet ve dokunun 50.000 düğümleri var demektir. Ben şu anda oyuncu tabanı üzerinde aşırı bir yol olduğuna inanıyorum ve bunu tüm yeni ittifakları ve şu anda oyunda makul lonca büyüme bu ittifakları oluşturan yeni oyuncular engellemektedir inanıyorum çünkü gerçekten bu sabit görmek istiyoruz. O 1:1 oranının düzeltmek ve makul hale getirmek için benim tek dileğim, olduğunu.Eğer lonca ya Age of Conan oyuncuları söylemek herhangi shotouts veya nihai kelime var mı?

Ben kesinlikle Oyunu seviyorum. Ben oyuncu topluluğuna seviyorum ve ben sadece söylemek istiyorum, bana bu büyük oyunun bir parçası olmak için izin için hepinize teşekkür, oyun benim karakterler gerçekten inanılmaz bir deneyim benim kendi Hyborian irfan yapmak. Maceraları her gün kendi roman. Ben Equinox benimle yapışmasını için Warriors, yanı sıra Kimmerya ve bana onların içerik koşulara birlikte etiketlemek için izin verirken bana videoları filme yardımcı loncalar diğer tüm oyunculara teşekkür etmek istiyorum.Ben, gerçekten takdir teşekkür ederim! Bu oyun inanılmaz bir MMO olduğunu ve insanların bu konuda bilmeniz gerekir. A BÜYÜK Conan Toplum ve Funcoma Çağı teşekkür. Bu büyük bir 3 yıl geçti! Bu sadece daha iyi olur ve daha iyi!Tekrar teşekkürler Kıtlık ben kelimeler için bir kayıp ve ben gerçekten Onur takdir!Teşekkürler Yine! Sağda!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aluna / jawn / Jawnta
Equinox Warriors Guild

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri