Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Nasıl Ekran Görüntüsü Alabilirim/Gönderebilirim?

Pedro

02ofogrencisi
Katılım
10 Yıl 9 Ay 26 Gün
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Şube
Kütahya
Yaşamış olduğunuz teknik sorunları bildirmek veya oyun içi uygunsuz davranışları rapor etmek için ekran görüntüsü almalısınız. Yapmış olduğunuz takaslarda da sahtekarlık durumlarından korunmak için ekran görüntüsü almanız tavsiye edilir.

Ekran görüntüsü almak için,

1. Klavyenizde bulunan Print Screen [PrtScn] tuşuna basın.



1094095_0.jpg


2. Oyun içi bir görüntü alıyorsanız, Print Screen tuşuna bastığında resim C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz dosyası altında kaydedilecektir.

3. Yaşamış olduğunuz bir teknik sorunun ekran görüntüsünü almak istediğinizde Print Screen tuşuna bastıktan sonra herhangi bir resim düzenleme programı açmanız gerekmektedir. Örneğin Microsoft Paint kullanabilirsiniz. Painti açmak için Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Paint’e tıklayın.

1094095_1.jpg


4. Paint’i açtıktan sonra üstte yeralan Düzenle sekmesine altında bulunan Yapıştır seçeneğine basmalısınız. (Arzu ederseniz Paint açılınca Ctrl + V tuşlarına basarakta resmi painte yapıştırabilirsiniz.

5. Daha sonra Dosya sekmesine giderek orada Farklı Kaydet seçeneğini seçin.

6. Resmi kaydetmek istediğiniz yeri seçtikten sonra resminize bir isim vererek Kaydet tuşuna basın.

Resmi bize göndermek için,

gPotato ID'niz ile sitemize giriş yaptıktan sonra Bildirim seçeneğini kullanarak resmi alt sağ kısımda yer alan GÖZAT kısmından ekleyebilirsiniz.


Herkese iyi eğlenceler
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri