Greatking
Admin
- Discord
- greatking
- Cinsiyetiniz
- Bay
- Şube
- Bursa
Ultra Bar nedir?
Ultra bar, Boss Barlar, Başlıklar ve Eylem Çubuklarını kullanabileceğiniz bir eklentidir! Lütfen bunun bir API olmadığını unutmayın! Bu bir yayın eklentisidir! Ayrıca, katıldığınız oyuncuya şunlarla mesaj gönderebilirsiniz: Boss Bars, Action Bars ve Titles! Ayrıca WorldGuard'ınız varsa, bir oyuncu bir bölgeye girdiğinde, adı gösteren bir işlem çubuğuyla birlikte bir mesaj gösterilecektir. Kullanım için bir bossbar, actionbar ve başlık anons sistemi var! Bu eklenti ayrıca oyuncular katıldığında, öldüklerinde ve komutları yürüttüklerinde olaylar bağlantısını da içerir!
Komutlar:
Ultra bar, Boss Barlar, Başlıklar ve Eylem Çubuklarını kullanabileceğiniz bir eklentidir! Lütfen bunun bir API olmadığını unutmayın! Bu bir yayın eklentisidir! Ayrıca, katıldığınız oyuncuya şunlarla mesaj gönderebilirsiniz: Boss Bars, Action Bars ve Titles! Ayrıca WorldGuard'ınız varsa, bir oyuncu bir bölgeye girdiğinde, adı gösteren bir işlem çubuğuyla birlikte bir mesaj gösterilecektir. Kullanım için bir bossbar, actionbar ve başlık anons sistemi var! Bu eklenti ayrıca oyuncular katıldığında, öldüklerinde ve komutları yürüttüklerinde olaylar bağlantısını da içerir!
![[İMG] [İMG]](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.imgur.com%2F0YhxrJu.gif&hash=870a196607efcb1edc0098ef2acc733c)
![[İMG] [İMG]](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fi.imgur.com%2Fk4wgWra.gif&hash=f05f70915418cd925045351aef545660)
Komutlar:
- /ultrabar - Ana yardım sayfası!
- /ultrabar yeniden yükle - Eklentiyi yeniden yükle!
- /ultrabar hooks - UltraBar'ın hangi eklentilere takıldığını görüntüler.
- /ultrabar toggle - Patron çubuğu duyurusunu görebiliyorsanız geçiş yapar.
- /ultrabar iptal - Tüm aktif çubukları kaldırır.
- /ultrabar clear [player] - Tek bir oyuncudaki tüm aktif çubukları kaldırır.
- /bar - Boss Bar Komutları için yardım sayfası
- /utitle - Başlık Komutları için yardım sayfası.
- /actionbar - Eylem çubuğu komutları için yardım sayfası
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.