knight
02ofogrencisi
Herkeze merhaba. Bildiğiniz üzre, Gameforge şirketinin Metin2 TR'ye girişlerini yanlızca GF live ile yaptıktan sonra, oyunu yeni indiren arkadaşlar,
Bazı sorunlarla karşılaştı. Örneğin, yinede orjinal metin2 client'ini bulup Pvp serveri kurduktan sonra,
Oyunda karakter sesleri ve bazı diğer sesler çıkmamaya başladı.
Bende forumlarda oldukça araştırmıştım. Dişe dokunur birşey bulamamıştım.
Çözümü çok basittir. Metin2 TR dosyalarını GF Live ile indirdikten sonra,
Şimdi Oyna ! Demeden GF live'i kapatın.
Daha sonra sürekli indirmek zor olacağı için. GF live'ın dosyaları kurduğu dizine giderek,
Metin2 Klasörünü kopyalayın, ve başka biryere yapıştırın. Pvp Server değiştirdikçe, o dosyayı kopyalayarak Server dosyalarını atın.
Böylece oyunu sürekli indirmeye gerek kalmaksızın, hiç bir hata ve sorun olmadan rahatça oynayabilirsiniz.
Lütfen Alıntı yapacaksanız, teşekkür yazısı veya, Alıntıdır tagı koyarak yapınız.
Oyunda karakter sesleri ve bazı diğer sesler çıkmamaya başladı.
Bende forumlarda oldukça araştırmıştım. Dişe dokunur birşey bulamamıştım.
Çözümü çok basittir. Metin2 TR dosyalarını GF Live ile indirdikten sonra,
Şimdi Oyna ! Demeden GF live'i kapatın.
Daha sonra sürekli indirmek zor olacağı için. GF live'ın dosyaları kurduğu dizine giderek,
Metin2 Klasörünü kopyalayın, ve başka biryere yapıştırın. Pvp Server değiştirdikçe, o dosyayı kopyalayarak Server dosyalarını atın.
Böylece oyunu sürekli indirmeye gerek kalmaksızın, hiç bir hata ve sorun olmadan rahatça oynayabilirsiniz.
Lütfen Alıntı yapacaksanız, teşekkür yazısı veya, Alıntıdır tagı koyarak yapınız.