YAYGARA
03ofkosucusu
Metin 2 Bomboş Bir Karakter Geliştirme Nasıl Gerçekleşir?
Öncelikle Herkese İyi Forumlar Diliyorum...
Başlıkta ve soruda da belirttiğim üzere METİN2 adlı oyunda karakterimizi nasıl geliştiririz öncelikle kendi fikirlerimi sunayım.
Arkadaşlar soyuk veya herhangi bir nedenden elimizde belli bir seviyede bomboş bir çar var.
Lvl'i 30-35- 40-45-50....65-70-80.... Diye sıralayabiliriz.
Öncelikle neden alt levelleri almadım ve belli bir kısımdan başladığımı anlatayım.
Şimdi beyler bakın bir karakter geliştirirken benim görüşüm olarak seviy (LwL)'de item kadar önemlidir.
Bu yüzden belli seviyedeki karakterlerin giyeceği item belirlidir ve bu seviyeden sonra
giyeceğimiz item cinsi artmaktadır.
Mantıken de 40Lwl bir soyuk karaktermi akla uygun 20Lwl soyuk bir karaktermi...
Şimdi benim bu anlattıklarım başta saçma gibi gelir banada öyle geldi sonunu kestiremediğim için

Arkadaşlar 30 Lwl ve üstü bir karakter balık tutabilir.
Yani boş karakterinizi 1 hafta boyunca aralıksız balık tutmaya davet ediyorum...
Sizinde bildiğiniz üzere balık safken ''K'' olarak satılır. İçindeki çıkan Parçaya göre ''K,M'' olarak satılır.
Ha içinden istiridye çıktı ve açtık İnci Çıktı Ozaman Siz o myi +10M Gibi bir katla çarmın . ( Eğer 1 mden düşünürsek istiridyeyi)
Şöyle bir 25-30m yaptık iyi kötü dizelim karakterimizi daha sonra ufak ufak metin keselim,eventlere denk gelirse katılmaya çalışalım..
Benim diyeceklerim bukadar BEYLER sizde aşağıya iy,kötü,güzel,yanlış eleştirilerinizi yapın.
Ve sizde bir öneri sunun böylece hem kalıcı bir konu hemde kesin çözüm yollarını bulmaya çalışalım..
Hadi iyi forumlar...