Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

KNİGHT ONLİNE PVP soacs.sys HATASI KESİN ÇÖZÜM W7 32 BİT 62 BİT

kuantum

ofacemisi
Şube
Kars
MERHABA ARKADAŞLAR BEN
TARKAN TURAN 15 YAŞINDAYIM AMA 25 35 YAŞINDAKİ BİLGİSAYAR UZMANLARININ ÇÖZEMEDİĞİ BİR KONUYU KESİ OLARAK ÇÖZDÜM
BİLDİĞİNİZ GİBİ soacs.sys HATASI ALDIĞIMIZDA BİLGİSAYAR blurred.screen MODUNA GEÇİYOR VE SİSTEMİN ÇÖKMEMESİ İÇİNDE BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIYOR
NEYSE DİREK ÇÖZÜME GELİYİM BEN
smile.png

ÖNCELİKLE KNİGHT ONLİNE DOSYASINDAN soacs.log DOSYASINI SİLİYORUZ
SONRA SOACS.SYS DOSYASINI BİRLİKTE AÇ KISMINDAN NOT DEFTERİ UZANTISI OLARAK AÇIYORUZ
AÇINCA NOT DEFTERİNİN SONUNDAKİ YAZIYA BİR BOŞLUK ATIK @ İŞARETİ KOYUP BİLGİSAYARI YENİEN BAŞLATIYORUZ
BİLGİSYARI ACTIKTAN SONRA OYUNA İSTEDİĞİNİZ GİBİ GİREBİLİRSİNİZ
RESİMLİ ANLATIM ;

p6fgb.png

p6fgy.png

p6fhc.png

p6fhp.png

ARKADAŞLAR SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
EĞER İŞİNİZE YARARSA HAYIRLI OLSUN
NOT : BENİM BİLGİSAYARIMDA KESİN ÇÖZÜME ULAŞTIM +REP LERİNİZİ ESİRGEMEYİN

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri