Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Herkeze Selamlar, İyi Forumlar.

PradaRolls

ofacemisi
Şube
İstanbul Avrupa
Adınız: Tolga Can
Yaşınız: 18
Tuttuğum Takım : Fenerbahçe
Hakkımda :
Bilgisayar başında uzun vakit geçirirdim eskiden. Ama hala bilgisayara istediğim zaman ulaşma imkanım var. Bilgisayar işlerinden iyi anlarım daha doğrusu yatkınımdır. Kurcaladığım bir şeyi donanımsal veya sistemsel olsun kısa sürede çözerim ve uzmanlaşırım. Sevdiğim müzik tarzı ise DUBSTEP'tir. Onun dışında kulağımın sevdiği her türlü şarkıyı dinlerim. Türkü, Klasik Müzik, Opera, Metal, Rock vs aklınıza gelen her türlü şarkı türünden mutlaka bir tane sevdiğim şarkı vardır.
Eğitim durumum hakkında ise şunları söyliyebilirim. Lise daha bitmedi 9. Sınıfta bir çoğu insanın olduğu gibi haylazlık yaptık :) ve kaldık. İnşallah bu sene lisede bitiyor.
Oyun olarak ilgi ve uzmanlık alanlarım Metin2 ve Counter-Strike'tır. 4 Senedir Metin2 ve Counter-Strike 1.6 teknik, oyun içi-dışı bilgi konusunda uzun uğraşlarım sonucunda uzmanım diyebileceğim kadar bilgi edindim. Şu güne kadar çoğu kez kendim ve internetteki ünlü forumlar üzerinden tanıştığım güvendiğim insanlarla Metin2 - Counter-Strike 1.6 server açma işlerine girdim. Ama kalıcı bir yer bulamadığım için her zaman arayış içinde oldum ve sonunda burayı buldum. Hayırlısıyla emeğimi, bilgimi, birikimimi buraya akıtacağım... Şuan kendimden bahsederken aklıma gelenler bunlar. Herkeze iyi forumlar dilerim.

Hoş Geldin Aramıza İyi Forumlar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri