Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Güldüren Questler

CriminaL

02ofogrencisi
Şube
Kastamonu
Selam herkese. Böyle bir konu varmı bilmiyorum ama bulamadım. Malumunuz oyunda questden bol birşey yok. Oynarken gerçekten sizi güldüren, komik gelen quest anılarımızı paylaşalım istedim, güzel bir ortam olur gibi geldi. Muhabbete dönüştürmeden paylaşım yaparsak güzel biryer olur

İlk olarak ben geçenlerde gülmekten tıkandığım bikaç questi anlatıyım,

1.Dragonblight da undeadlerin verdikleri görevleri yapıyorum, Scarlet elemanlarına salça oluyorum falan, iş ilerledi bizim eleman dediki kamufle ol git gir kiliseye, rahibi dışarı çıkar gittim ben onlardanmış gibi acil durum çanını çaldım çıktılar yukarı bende hemen aşağı pederin yanına indim(priest):mrgreen: Questi yapmaya çalışıyorum oruc vurmuş başıma sağ tıklıyorum amcama, amcam yüzüğümü öp falan diyo:mrgreen: dedim öptürücem şimdi allem ettim kullem ettim çıkardım kiliseden dağ yamacına gittik konuşuyoruz ben dedim herhalde bir süre sonra saldırılır hale gelicek kesicem Elimde Tost, diğer elde mouse yamyam gibi bekliyorum Anaaa oda ne adam konuştu konuştu Aaaaaaaa diye bağırıp intihar etmesinmi ben bir gülmeye başladım O questi yapmayan bilmez o nasıl bir olaydır yarıldım

2.side Undead elemana scarletlerin atını çalıp getiriyorum 3 tane, ama ben hızlı kasıcam ya atı verip hiç bakmadan gidiyorum diğerini almaya 3.yüde verdiğimde tam gidicektimki gözüm npc ye ilişti Undead amcam psiko seni sen tut yanda duran asit dolu cihazdan al bi kova asit atların üstüne cosss diye at bide üstüne o uındead gülüşü yokmu , -Ühuöhöhahahaha Güzelim fil gibi atın kemik kalışı ile biten quest

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri