gozyasi
04ofeditoru
öncelikle sunu belirtmek isterimki, hangi meslegi secerseniz secin bu sizin karariniz..
benim actigim konu sirf yardim amacli, bazi oyuncularimiz hangi meslegi seçeceginden emin degilerdir
oyunda öncelikle bitane Meslek secme hakkiniz var ilerleyen level ve görev'lere göre 2. meslegi secme hakkini kazanabilirsiniz
benim önerim, mesleginiz yüksek level oldugunuzda faydalabilceginiz bir türden olsun..
oyunda 2 tür meslekler vardir bunlarin biri toplar biri üretir.. gelelim asil konuya..
benim actigim konu sirf yardim amacli, bazi oyuncularimiz hangi meslegi seçeceginden emin degilerdir
oyunda öncelikle bitane Meslek secme hakkiniz var ilerleyen level ve görev'lere göre 2. meslegi secme hakkini kazanabilirsiniz
benim önerim, mesleginiz yüksek level oldugunuzda faydalabilceginiz bir türden olsun..
oyunda 2 tür meslekler vardir bunlarin biri toplar biri üretir.. gelelim asil konuya..
Hangi Meslek Karakterime uygun?
Savaşçı;
Level 1'den ihtibaren Deri giyebilir, Level 20'den sonra Demir.
Savaşçı = El isi, Madencilik, Dericilik, Demircilik, Bitkicilik ve Simyacilik
Tapınak Şövalyesi;
Savasci gibi ayni 1 lvl ihtibaren Deri, 20 lvl Demir.
Tapınak Şövalyesi = El isi, Madencilik, Dericilik, Demircilik, Bitkicilik ve Simyacilik
Casus;
Casuslar sirf Deri giyebiliyor.
Casus = El isi, Dericilik, Bitkicilik ve Simyacilik
Şifacı;
Şifacı olarak en cok Zirh konusunda secme secenegi var.
Level 1 kumaş, 10 Level Deri ve Level 30'dan sonra Demir.
Şifacı = El isi, Madencilik, Terzilik, Dericilik, Demircilik, Bitkicilik ve Simyacilik
Pagan;
Paganlar 1 Level'de kumaş ve 10 Level sonra Deri giyebiliyor.
Pagan = El isi, Terzilik, Dericilik, Bitkicilik ve Simyacilik
Büyücü
Büyücüler sirf kumaş giyebilir.
Büyücü = El isi, Terzilik, Bitkicilik ve Simyacilik
Kara Büyücü
Karabüyücüler'de ayni Büyücü gibi sirf kumaş takabiliyor.
Beschwörer = El isi, Terzilik, Bitkicilik ve Simyacilik
Mistik
Level 1 ihtibariyle kumaş Level 20'den sonra Deri takabiliyor.
Mistik = El isi, Terzilik, Dericilik, Bitkicilik ve Simyacilik