Arkadaşlar ilk yaptığımda haliyele çok hata vardı ama hepsini düzelttim hiç ? ve okunmayan yer yok ve tüm çevirileri doğru ve en açıklayıcı şekilde yapmaya çalıştım.
Combo Point:
Rakibe Sinister Strike, Mutilate, Hemorrhage, Backstab, Ambush, Cheap Shot, Garrote gibi vuruşlar ile kazanılır rakibin resminin yanında gözükür ve maksimum 5 tane combo point birikebilir.
Finishing Move:
Combo pointler ile vurulan vuruşlardır. Combo point sayısı arttıkça etkisi artar.
Cooldown:
Bir skillin tekrar dolması yani yenilenmesi demektir özellikle talenti ayarlarken tekrar dolma süresi diye yazdım cooldown olarak aklında kalan arkadaşların da kafası karışmasın diye.
Charge:
Hemorrhage vuruşunda rakibe her hemorrhage vurduğunuzda 1 hemorrhage chargelamış olursunuz.
Expertise:
Rakibinize Dodge, Parry, vurmanızı önler. (Rakibinizin arkasından vurursanız dodge, parry ve block olmaz).
Dodge, Parry, Block, Resist, Dispell:
Arkadaşlar talentlerde yazdığımda kafası karışan arkadaş kalmasın;
Dodge: Iskalamak, Parry: Geçiştirmek, Savuşturmak
Block: Engellemek, Resist: Engellemek, Dispell: Engellemek demektir arkadaşlar.
Herkese yararlı olucağını düşündüm herkesin denemelirini daha kolay yapmasını isterim her yenilik geldiğinde de bu talent calculatorü yeniliycem
teşekkür ederim. (Beynim zonkluyo
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Combo Point:
Rakibe Sinister Strike, Mutilate, Hemorrhage, Backstab, Ambush, Cheap Shot, Garrote gibi vuruşlar ile kazanılır rakibin resminin yanında gözükür ve maksimum 5 tane combo point birikebilir.
Finishing Move:
Combo pointler ile vurulan vuruşlardır. Combo point sayısı arttıkça etkisi artar.
Cooldown:
Bir skillin tekrar dolması yani yenilenmesi demektir özellikle talenti ayarlarken tekrar dolma süresi diye yazdım cooldown olarak aklında kalan arkadaşların da kafası karışmasın diye.
Charge:
Hemorrhage vuruşunda rakibe her hemorrhage vurduğunuzda 1 hemorrhage chargelamış olursunuz.
Expertise:
Rakibinize Dodge, Parry, vurmanızı önler. (Rakibinizin arkasından vurursanız dodge, parry ve block olmaz).
Dodge, Parry, Block, Resist, Dispell:
Arkadaşlar talentlerde yazdığımda kafası karışan arkadaş kalmasın;
Dodge: Iskalamak, Parry: Geçiştirmek, Savuşturmak
Block: Engellemek, Resist: Engellemek, Dispell: Engellemek demektir arkadaşlar.
Herkese yararlı olucağını düşündüm herkesin denemelirini daha kolay yapmasını isterim her yenilik geldiğinde de bu talent calculatorü yeniliycem