Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Ekran Klavyesinin Kalkması

acemi-suikastci

03ofkosucusu
Katılım
10 Yıl 11 Ay 20 Gün
Mesajlar
74
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
26
Şube
Karabük
Bildiğiniz gibi son gelen patch ile ekran klavyesi kalktı. Bir kaç kişiden soyulmaların başladığı hakkında duyumlar aldım. Bu anlatacaklarımı yaparsanız soyulma riskiniz %90 ortadan kalkar ve rahat bir oyun oynarsınız.

1)GameGuard:

Game Guardınızı daima güncel tutmaya çalışın. Oyun otomatik güncelleştirir fakat bazı dosyaları download edemeye bilir. Bunun için en son güncellemeleri takip etmeniz önerilir.

2) Şifrenizin güvenliği:

Şifrenizi oluştururken özel karakterler kullanmaya özen gösterin. Şifrenizi kolay tahmin edilmeyecek bir şekilde dizayn ederseniz soyulmalara karşı durabilirsiniz.

3) İkincil karakter şifresi:

Eğer karakteriniz sizin için çok değerli ise mutlaka ikincil karakter şifresi kullanınız. İkincil Karakter Şifresi oyunda Sub. Password olarak adlandırılır. Sub Password yaratmanız için karakter seçme ekranının altındaki "Create Sub Password" yazısına tıklayınız. Bu şifreyi kimse ile paylaşmayınız !

Not: 20 denemeden sonra karakteriniz ban yer. Lütfen şifrenizi bir yere not ediniz ve karakterinizin gizli sorusunu unutmayınız. Karakteriniz Sub Pass yüzünden blocklanır ise ticket için bu bilgilere ihtiyacınız olacaktır.

4) Bilmediğiniz Kişiler:

Bilmediğiniz ve güvenmediğiniz kişilerle asla alışveriş yapmayınız. Dosya kabul etmeyiniz.

5) Orjinal siteden download:

Oyunu daima orjinal siteden download etmeye özen gösteriniz. Diğer sitelerde Keylogger riski olabilir.


Sadece bu 5 önlem ile daha sağlıklı bir oyun oynayabilirsini
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri