DALGACI
04ofeditoru
Cennet Kutsalı
Tanıtım:
Meleklerin tüm insanları Dua Taşı ile kutsaması için her yüzyılda bir dünyaya ineceği söyleni.r Yıllar akıp geçti ve şimdi yine Cennet Kutsalı zamanı. Dua Taşı almak için acele et ve meleklerin bu iyiliğinin tadını çıkar.
NPC:
Aşk Taşı, Market (192,193)
Büyük Tüccar, Market (212,179)
Cennet Kutsalı Nasıl Alınır?
Marketteki (212,179) Büyük Tüccardan Dua Taşı satın al veya Piyango’dan kazan ve daha sonra Dua Taşına sağ tıklayarak Cennet Kutsalı elde edeceksin. Ayrıca Cennet Kutsalı elde etmek için bazı görevleri yapabilirsin.
Not:
Üç çeşit Dua Taşı vardır:
Dua Taşı(K): 3 günlük Cennet Kutsalı almak için kullan. 136 FP tutar.
Dua Taşı(O): 7 günlük Cennet Kutsalı almak için kullan. 272 FP tutar.
Dua Taşı(B): 30 günlük Cennet Kutsalı almak için kullan. 828 FP tutar.

Cennet Kutsalının Avantajları:
1. %20 Ekstra Tecrübe Arttır:
Canavarları öldürürken diğerlerinden daha fazla tecrübe kazanabilirsin.
2. Olduğun yerde canlanmanın keyfini çıkar:
Düşmanların veya canavarlar tarafından öldürüldüğünde, bu fonksiyon şehirde canlanmaktan daha uygundur. Hem zamandan, hem de uzaklıktan tasarruf edersin. Yine de, şu haritalarda etkisizdir:
OÖ haritası(oö arena ve oö savaşı), Lonca haritası, Macera Bölgesi ve Düşler Diyarı.
3. Direnç 50 Puan Artırılır:
Daha iyi direnç, daha güçlü dövüş yeteneklerini kullanmayı işaret eder. Direncin için üst limit 150 olacak, diğerlerinden 50 daha fazla.
4. Kutsanmamış oyuncular tarafından oö yapıldığında tecrübe puanlarını koru ve o kutsanmamış seni öldüren oyuncular lanetlenecek:
Cennet Kutsalına sahip olduğunda, hızlı seviye atlamanın heyecanını yaşarken, aynı anda kutsanmamış oyuncular seni öldürdüğünde lanetlenecekler ve senin tecrübe puanın azalmayacak. Daha da ötesi, öldüren kişi, belirli bir süreliğine canavar öldürdüğünde tecrübe puanı kazanamayacak, Şehir Sarmallarını kullanamayacak. (OÖ haritası ve Lonca haritası dahil değildir)
5. Aşk Taşından Bir Saatlik Duble Tecrübe kazan
6. Eğitim Sahasında Eğitim Gör
Cennet Kutsalına sahip oyuncular çevrimdışı olduklarında [çevrimdışı eğitim] kullanabilirler.
S.S.S.:
Soru 1:
Cennet Kutsalı benim hesabımda mı yoksa karakterimde mi etkili oluyor?
O karakterinde etkili olur. Karakterin silindiğinde, kalan kutsal zaman kayboluyr. Ayrıca, aynı hesabı paylaşan yeni açılan karakter de kutsal zamanı alamaz.
Soru 2:
Kutsal Zaman biriktirilir mi?
Evet, o kalan zamanın temel alınarak biriktirilir, bu şu demektir, yeni kutsal zaman almak için kalan kutsal zamanın kaybolmasını beklemeye gerek yoktur, örneğin:
Dua Taşı (K) kullanarak 3 günlük kutsal zaman aldın, şimdi 2 günlük kutsal zamanın kaldı, ve daha sonra 7 günlük kutsal zaman almak için Dua Taşı (O) kullanıyorsun. Şimdi kutsal zamanın:
2 gün + 7 gün=9 gün