Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Authanticator bütün ceplerde adım adım kurulum

EzikPlayerWow

05ofciragi
Şube
Bayburt
Authanticator sizi hack olaylarına karşı üstün koruma sağlayan bir sistemdir. Blizzard bu yazılımı artık 1$ (Bir defaya mahsus alınır) karşılığında size temin ediyor.

1 ay önce sadece iphone için duyurulan bu sistem artık neredeyse bütün cep telefonlarında hizmete açık. Şimdi adım adım anlatayım.

** Wow Hesabınızı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
ekleştirmediyseniz bu işleme hiç başlamayın. ***

1 -

Bu siteden cep telefonu modelini, operatörünüzü seçin.

2 - Cep telefonu numaranızı girin başında sıfır olmadan.

3 - Sizi paypal sitesine yönlendirecek buradan 1$lık ödeme yapın. Paypal hesabınız yoksa
dan hesap açın %100 güvenebilirsiniz.

4 - Cep telefonunuza gelen sms'deki likten yazılımı cep telefonuna kurun. Bunun için cep telefonunda internet bağlantısı gereklidir.

5 - Yazılımı çalıştırın size eu-xxxx-xxxx-xxx diye bir kod verecek

6 -
sitesine girin accout manager çalıştırın sizden 2 tane numara isteyecek. Birinci bölüme eu-xxxx-xxxx-xxx bunu girin

7 - 2.bölümün kodu için cep telefonunuzdan devam tuşuna basın size 2. bir kod verecek bunu da web sayfasındaki alana girin

8 - Oldu da bitti maşallah

9 - Oyunu açın [email protected] kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin herzamanki gibi

10 - Tam login olurken sizden 1 şifre daha isteyecek artık bu şifre için cep telinizden alacağınız şifreyi gireceksiniz. Her seferinde farklı şifre üretir ve internet bağlantısı istemez.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri