Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Atlantica Online ~ TBS (TAKTIK MUHAREBE SISTEMI)

KOÇ

03ofkosucusu
Şube
Ardahan
Taktik savaş sistemi Atlantica Online özellikli tüm yeni bir sistemdir. İşte bu sistem için bazı temel kurallar vardır.
TBS Misyonlar

TBS Misyonlar a grup olarak da girilebilir Kadro Parti tek başına, ya da Solo Mode . Yalnız Modu özel rakiplerinizi istatistikleri azaltmak için uyarlanmıştır ve eğitim ücretleri azalttı, ancak ödülleri de diğer oyuncular ile bir kadro partisi olmak kıyasla daha düşüktür.Bir kadro sağ taraf düğmesini tıklayarak ve seçerek bir partiden oluşan kadro. Çeşitli TBS NPC nerede bulunabileceğini TBS misyon ziyareti Hissarlik Tepesi bulmak için, bu NPC tüm farklı düzeyleri için benzersiz TBS misyonları uygun olacaktır.Bir göreve girdiğinizde sizi görevin gereklerine göre size katılmak için paralı bir numara seçmek mümkün olacak. Yalnız modunda genellikle bir Kadro ile daha zindan içine daha fazla paralı asker almak için izin verilecektir. TBS içinde Victory sizin paralı tüm öğeleri ve deneyime sahip korkusuz savaşçılar ödüllendirecek. TBS puan TBS katılmak ile 6:00 AM PST (Veya PDT Işığından olarak) her perşembe sıfırlamak için gereklidir. TBS görev ek olarak, TBS Skirmish Zindanları da vardır.
TBS Skirmish Dungeons

Skirmish zindanlar ayrı ayrı ya da bir parti girilebilir. TBS misyonları aksine, sizin paralı tüm kullanılabilir ve hiçbir TBS puan almakla yükümlüdürler. Skirmish içinde canavarlar muadillerinden çok daha güçlü olarak büyük kazançlar ile büyük sorunlar geliyor olsa TBS Skirmish Dungeons Zafer, daha iyi senin ve düzenli savaşlar daha yüksek bir deneyim sağlayacaktır.
Nasıl TBS İşleri
Taktik Muharebe Sistemi seçerek deneyimli olabilir [TBS] [Field Bilgisi] seçin. Bir TBS bölümde ayrıca oyun içi Görüntülemek için mevcuttur [Oyun Bilgisi] altında menü [Yardım].TBS eğitim zemini kullanmak için, Seçenek NPC [Iolaus] Deniz Sarayı girişine yakın. Eğitim zemini sadece yalnız girilebilir. Iolaus İçinde saldıran, hareketi de dahil olmak Taktik Muharebe Sistemi ile ilgili temel bir öğretici size konuşacaktır, eğitim ve daha yanında.Bir TBS misyonu girmek için, kullanıcının bir takımda (Yalnız modu için gerekli değildir) ve mevcut TBS puan olması gerekir. TBS noktaları 06:00 PST (gün ışığı tasarrufu için PDT) her perşembe sıfırlanır. Bir kullanıcı Atlantica Günlüğü faaliyetlerini tamamlayarak daha fazla puan elde edebilirsiniz. > [Karakter Bilgisi] - -> [Nokta Bilgi] geçerli TBS noktası durumu seçin [My Info] görüntülemek için.Bir TBS misyonu girin için, Primus, medius, Terminus, ya Hissarlik Hill latus konuşun. Her misyonu başlangıçta sadece 10 TBS puan maliyeti ama aynı TBS misyonu tekrarlamak girişimi başına ilave 5 puana mal olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri