Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anti Xtrap (Xtrap-ı devre dışı bırakmak resimli anlatım)

etipuf

05ofciragi
Şube
Ankara
Evet arkadaşlar 28 Nisan ile birlikrte güncellemeler yapılmıştır.... rarımızı indirip anlatılanları aynen yapıyoruz program üzerindeki kodları güncelledim %100 çalışması lazım deneyip öle yorum yazalım .......

Arkadaşlar ALt tarftaki resimlerde sorun olduğu için Anlatımı İndireceğiniz klasörün içine yaptım Ordan ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!

Evet arkadaşlar oyun içinde fark ettiyeseniz hile kullanlanların saysısı azaldı bunun sebebi XTRAP ın gelme sebebi evet arkadaşalr biraz ingilizcesi olan ve sitelerden haberi olan kişiler bu sorunu çözdü işte sizlere elitepvp den yaptığım sizin için türkçeye çevirdiğim program emeğe saygı lütfen başka yerlerde paylaşmadan önce sitenin ismini ve türkçeye çevirenin ismini verin. Emeğe saygı +
cool.png
Rep bi teşekkür yeterli.

Evet konu anlatımı:

Öncelikle sizleri rapid derdinden kurtarıyorum ve upload sitesinde sorunsuzca indirmeniz için linki ordan veriyorum:
öncelikle bunu indiriyoruz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyunu ikinci aşamada açıyoruz fakat karakteremize giriş yapmıyoruz
İndirdikten sonra İlk olarak pc nizde FireFox yoksa Firefoxu kuruyoruz ( Rar dosyasının içinde mevcut)

Firefox kurma sebepleri: Dosya Xtrap bağlantısı gerekecek internet exploorde çalımaz...
Resimli analtım:
3.gif

4.gif

5.gif

6.gif

İkinci olarak: rar içindeki Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe dosyasını çalıştırıyoruz.
karşınıza böyle bir ekran çıkacak Eğer ÜST TARAF KIRMIZI İSE X TRAP ÇALIŞIYOR DEmektir

Yukarı tarafından browsere tıklayıp """" Copy To Clipboarda""" tıklıyoruz şimdilik tamam diyip çıkıyoruz.

3. ve son olarak
Xtrapwga-fix.exe yi çalıştırıyoruz. karşımıza çıkan ekrana

Evet diyoruz son ikinci olarak açıtığımız programı açıyoruz ve Karahanı Kapatıp tekrar açıyoruz. yazının yeşile döndüğünü göreceksiniz ve karahan çılışında Xtrap çalışmayacaktır.

Lütfen deneyip öyle yorum yazınız. + Replerinizi bekliyorum emeğe saygı........

anlamadınığınız yerleri lütfen belirtin çalışmıyo demeyin!!!!!!!!!!!!!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri