Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

Açık Arttırma İlanları Kategori Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak0

Yönetici
Katılım
2 Yıl 7 Ay 15 Gün
Mesajlar
26
Tepkime puanı
6
Puanları
3
Cinsiyetiniz
Bay
Şube
Hatay
Aynı ürün ve hizmetler için bir açık arttırma sonlanmadan yeni konu açmak yasaktır. Farklı ürün ve hizmetlere ait yeni açık arttırma konusu açabilmek için önceki açık arttırma konusunun sonlanması şartı yoktur.

• Forumda taban fiyatı ile satılan ürün ve hizmetler için başlangıç ve hemen al fiyatını taban fiyattan daha düşük olarak belirlemek yasaktır.

• Açık arttırmaya teklif gelmediği durumda açık arttırma minimum 24 saat sonra iptal edilebilir. Daha erken iptal etmek yasaktır.

• Konuya teklif geldikten sonra açık arttırma bilgilerini değiştirmek yasaktır.

• Açık arttırma sonlandıktan sonra en geç 24 saat içerisinde ödeme bilgileri alıcıya gönderilmelidir. Ödeme bilgileri alıcıya gönderildikten sonra alıcı en geç 48 saat içerisinde ödeme yapmalıdır. Ödeme süresinin uzatılması satıcının insiyatifindedir.

• Konuda aksi belirtilmedikçe ve satıcı ile teklif esnasında anlaşma yapılmadıkça önce ödeme yapılmalıdır, sonra ürün/hizmet teslim edilmelidir.

• Açık arttırmanın sizde sonlanması durumunda satın almanız zorunludur. Açık artırmanın kaldığı üye satın alım yapmazsa açık arttırmayı başlatan üyenin satın almayan üyeye negatif ticaret puanı gönderme hakkı vardır.

• Açık arttırmayı kazanan kişiye ürün veya hizmetin teslim edilmemesi durumunda açık arttırmayı kazanan kişinin satıcıya negatif ticaret puanı gönderme hakkı vardır.

• Açık arttırmaya teklif verdikten sonra teklifi geri çekmek yasaktır. Satıcıya nedenini iletip ikna edebilirseniz satıcının onayıyla teklifinizi geri çekebilirsiniz.

• Açık arttırmanın kaldığı üye satın alım yapmazsa bir önceki teklif veren üyenin satın alması zorunlu değildir. Yalnızca açık arttırmanın kaldığı üyenin satın almaması durumunda satıcı önceki teklif veren üyeye mesaj atarak almak isteyip istemediğini sorabilir. Açık arttırmanın kaldığı üye satın alım yaparsa, buna rağmen önceki teklif veren üyelere mesaj atıp onlara da satmaya çalışmak etik olmamakla birlikte yasaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri