Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

6 Yıllık Şaman Ustasıyım Gelin Bi Bakın Herşey İçerde Efsun,İtemler v.b

BayGeveze

03ofkosucusu
Şube
Kırıkkale
Merhaba arkadaşlar,ilk önce belirteyim ki herkezin ağzında şaman eziktir,güçsüzdür.Buna üzülüyorum benim için her karakter kendine güçlüdür.Gelelim Konumuza arkadaşlar bu konuda size efsunları,statları,suraya yatmamak için önlemler,itemlerini söyleyeceğim
smile.png
. (Ejderha şaman )

1.olarak Kurtuluş yelpazesi kullanıyoruz veya orkide ama benim tercihim yelpazedir.
Kurtuluş Yelpazesi;
Krtik
Yarı insan
Delici
Zeka
Çeviklik

Orkide:Bana göre sura kesme çanı
biggrin.png
çünkü birazdan vericeğim efsunlarla rahat suraları kesebilirsiniz
biggrin.png

Ortalama +40
Delici
Yarı

Eğer bu 3 efsun gelirse süper taşlara ise ben orkide ile sura kestiğim için öldürücü darbe,kavrama taşı ve sura taşı koyuyorum.

Gelelim zırhımıza tabikide siyah elbiseyi kullanıyoruz(EĞER DÖNÜŞME İMKANI VARSA DÖNÜŞTÜRÜN).Efsunları;
Max hp.(Serverde hp kaç ise)
Kılıç savunması
bıçak savunması
çift el asvunması
oka karşı dayanıklılık.

Gelelim Ayakkabı & Kolyemize Tabikide Anka ayakkabı ve cennet gözü kolye kullanıyoruz nedenmi ankada bloklama cennete ise büyü hızı+delici var.
Efsunları;
Max hp.
Kılıç
Bıçak
Çift-el
Oka karşı dayanıklılık

Soru-aaaa kolye ile ayakkabıya neden ok getirdin krtik getirmen gerek.
Cevap-zaten skilin krtik veriyor bi en az 50 vericeği için küpe,bilezik ve silahtada krtik oluyor şebnemlerle felan derken o bayağı artıyor zaten.

Küpe olarakta kesinlikle cennet gözü küpe kullanacağız nedenmi zeka veriyor
Efsunlar;
Oka karşı dayanıklılık
Kılıç
Bıcak
Cift-el
yarı insan

Gelelim kaskımıza 41 levellik veya 60,80 levellik kaskı kullanacağız.
Efsunlar;
Oka karşı koruma
Şimşek
Büyü
Yarı
Zehirleme değişimi

Soru-neden zehirleme değişimi getirdin ki :S
Cevap-çünkü düz vuruşlarda çok etkili olucak bi şaman için kükreme ve ejderha vuruşu yakıyor 1k 1k gidiyor bide zehir yerse zehirde 1.5k çaktıgını düşünürsek 2.5 ,2.5 ,2.5 gider.

Bilezik tabikide cennet bilezik
Efsunlar;
Yarı
Şimşek
max hp.
büyü
delici

Soru-neden kaska ve bileziğe şimşek getirdin
Cevap-savaşçı arkadaşlarımız genellikle ayakkabı ve kolyesine krtik getiriyor buda toplam 30 krtik bizdede 30 şimşek var yani bu krtikler bi işe yaramaz hala geliyor ve krtik çakamaz
biggrin.png

Kalkan her karaktere göre 61 lik kalkan
Zeka
Çeviklik
Yarı
Sersem bağış.
Getirebilirsenizde Bloklama
Süper bi kalkan olur
biggrin.png

Soru-neden titan kalkan kullanmıyorsun yeni kalkan çıktı ya
Cevap-titan kalkan %10 becerileri engelliyor ama 61'likler koruma sağlıyor

WS TAKTİĞİ İLK ÖNCE DÜZ VURUN ADAMLARDA SERSEM VARDIR SKİLİNİZ BOŞUNA GİDER Bİ KAÇKERE DÜZ VURUN SONRA KÜKREME BİDE UÇAN TILSIM GENELLİKLE ÖLÜRLER AMA SAĞLAMSA ŞUNU ÇOK YAPARIM DÜZ VURUR SONRADA EJDERHA ATIŞINI ÇAKARIM YERDEN KALKAMAZ
smile.png

KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR KENDİ EMEĞİMLE VE TECRÜBEMLE YAZDIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... Bi REP VERİRSINIZ
smile.png
ADMİNLERDEN BU KONUNUN SABİTLENMESİNİ İSTİYORUM LÜTFENN.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri