Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani
OynFrm Reklam Alani OynFrm Reklam Alani

4Story karakter seçmek [İstek konu]

frenk

04ofeditoru
Şube
Muğla
Sınıf Seçme : Sınıf seçmede oldukça berbatım birini bir başka kişiyi keserken gördüğümde kesen sınıfa hayran olur onu oynamak isterim ama tamamen yanlış bir şey bu. İlk önce kafanızı iyice toplamanız gerekir aklınızda karar vermeye çalışırsanız yanlış karakteri seçersiniz.

İlk önce 6 sınıfımız var.
Savaşçı
Okçu
Düzenbaz
Çağrıcı
Rahip
Büyücü

Size bir şey söylemek istiyorum bu karakter seçiminde avantaja falan bakmadan önce sizin neleri sevdiğinizi bilmeniz gerekir. Bu oyunda değil mesela başka oyunda neleri tercih edersiniz.

Bakın şimdi siz zevkinize uymanız gerekir. Bak şimdi bir karakter tam benim zevkim ama şu karaktere hep yeniliyor. SAKIN DEMEYİN. Her karakterin avantajı ve dezavantajı var sizi yenen rakip yenildiği birini siz yenersiniz. Hep pozitif düşünün.

Örnek verelim. Siz Büyücü olun sizi Okçular yeniyor Okçuları da Savaşçılar yeniyor sizde Savaşçıları yeniyorsunuz.

OYUNDA KUSURSUZ BİR SINIF YOKTUR.

Her sınıfın kusuru vardır benim karakterimin kusuru yok demeyin yalan söylemiş olursunuz.

Sınıfları özetlemek istiyorum.

Savaşçı : Bu sınıfta ister Saldırı ister Savunma oynayabilirsiniz bu sizin kararınız savaştaki yeriniz ise ölmek. Arkanızdakini koruyup onun önüne geçerek hasar almasını önlemek eğer fedakar ve cesaretli değilseniz bu sınıf size göre değil.

Okçu : Hem Savunması yüksek hem saldırısı yüksek Metin2 gibi biraz 10 yaş altı oyunları gibi oyunlarda yakından vurma özelliği yoktur. Kaçmayı hiç sevmiyorsanız durduğunuz yerden vurmak istiyorsanız fazla hareket etmek istemiyorsanız bu sınıfı seçmenizi gerektirecek bir şey yok.

Düzenbaz : Daha çok vur kaç üzerine kurulu gücü muhteşem bir çok bayıltması var ama oldukça zor oynanan bir sınıf. Bu sınıf hakkında bildiğim fazla şey yok. Ama kıvrak zekalı ve el çabukluğu gerektiren bir sınıf hızlı ve seri olmanız gerekir. Eğer dediklerime sahip değilseniz eleyin.

Çağrıcı : Hiç oynamadığım bir sınıf ama arkadaşlarımdan biliyorum. Evet pek fazla saldırı yeteneği yok saldırısı da kötü. Bu sınıfı oynamak süper oynayışa bakar. Yeteneklerinizi iyi belirlemeniz ve tanımanız gerekir. Eğer saldırı bakımından güzel bir sınıf arıyorsanız ilk eleyeceğiniz sınıf.

Rahip : Gerçekten süper bir sınıf bu sınıfta hem defans hem saldırı oynayabilirsiniz ama ikisini aynı anda yapmanız pek mümkün değil. Her kez yardıma dayalı der ama bu tamamen yanlış kendi başınıza da ayakta durabilirsiniz savaşabilirsiniz. Yetenekleri ( Buff ) süperdir hele yeteneklerinizi Master ( Usta ) seviyesine getirdiğinizde Tanrı Cesareti buff’u vardır usta seviyesinde örneğin +18 silahınız var ancak saldırı değerlerinize baktığınızda +20 silah varmış gibisine değeriniz olur. Bu sınıfı fazla anlattık bu sınıfta her istediğinizi yapabilirsiniz. Ancak yetenekleri yavaştır bunu göze alıyorsanız oynayın mesela Dönüşüm büyüsünü yapana kadar adamın biri size 2 kere bayıltma çakar yani bunu göze alıyorsanız oynayın.

Büyücü : Atak sınıfı çoğu konuda yeteneği var ama defansa geldiğimiz zaman kötüleşiyor durum. Mesela çok iyi vurursun 2 vuruşta adamı yığarsın. Değneğin güzeldir ancak savunman berbattır. En Büyük zayıflığı görünmezleri görememe. İşin kısa hali hemen ölmek istemiyorsanız bu sınıfa hiç bakmayın.

Sınıfları kısa uzun özetledim neye göre seçeceğinizi dahi söyledim.
KONU HAKKINDAKİ SORULARINIZI ÖZEL MESAJLA ATINIZ.

Artık sizden istediğim şey hangi karakteri açsam , oynasam ve benzeri konular açmamanız.

HER ŞEY SİLAHA ZIRHA BAKMAZ BUDA AKLINIZDA DURSUN.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri